pantera80 27.09.05, 13:09 Ile razy dziennie chodzicie na spacery?Co wtedy ze soba zabieracie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia9916 Re: spacery 27.09.05, 22:28 Ja chodze dwz razy rano - do południa- i popoludniu. Zabieram ze soba ciepła herbatke dla małej, kocyk by przykryc jak usnie, no i smoczek i jakas zabawke. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: spacery 27.09.05, 23:58 Teraz to tetrówkę do wycierania dzioba, herbatkę, kocyk i zabawki (6 miesięcy prawie). Latem zabieralam wszystko - całą torbę z pieluchami i chusteczkami, ubrankiem na zmianę, cieplejszym pajacykiem, a nawet granulatem herbatki - na wypadek spontanicznie przedłuzonego spaceru tudziez zakonczonego wizyta u kogoś. Karmienie piersią pozwala na spontaniczność. Plus komórkę i kilkanaście złotych na wszelki wypadek - to oczywiste. Teraz spacery są w zasadzie dwa - jeden koło południa, idziemy po Juniora do szkoly i na zakupy, a po południu Mała idzie z tatusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: spacery 28.09.05, 09:01 Chodzę zazwyczaj raz dziennie, ale na kilka ładnych godzin. Dla 7-mies. synka zabieram: picie, jedzenie, torebkę z akcesoriami do przewijania, zabawkę, pieluchę tetrową, coś cieplejszego do ubrania i kocyk. Odpowiedz Link Zgłoś
pantera80 Re: spacery 28.09.05, 13:19 Ja nie zabieralam zabawki.Moze bede zabierala.Bedzie sie cieszyla moja corka. Odpowiedz Link Zgłoś