pimpek_sadelko 05.10.05, 14:49 dzis synek po raz pierwszy ja pil. no i.... baczkuje po niej ( jesli to po niej) jak szalony. spi i co chwila z lozeczka wydobywa sie delikatny warkot)). chyba nie szkodzi ta herbatka? acha! wypil ok 50 ml. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula64 Re: herbatka koperkowa 05.10.05, 14:55 herbatka nie szkodzi ale lepiej nie przesadzać z ilością jeżeli mały kajtek bedzie po niej bardzo bączkował to nie dawaj póki nie ma kolek. nie ma co podawać martyna też bardzo bączkowała ale jej nie dawałam tylko sama piłam w dużych ilościach koperkową herbate i duzo robiła kupek musiałam zmniejszyć picie tej herbaty mało przybierała na wadze jak zrezygnowałam wszystko wrociło do normy takze uważaj .jak była większa 4 miesiące dawałam od czasu do czasu plantex ale kolki nigdy nie miała pozdr anka Odpowiedz Link Zgłoś
sbial Re: herbatka koperkowa 05.10.05, 20:52 ja też radziłbyam najpierw spróbować plantex, jest łagodniejszy i nie powinnien powodować wzdęć pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś