nokola Re: co na wzdęcia?? 25.10.05, 20:41 ja podawałam espumisan (z przepisu lekarza)5 kropelek do buzi przed jedzeniem i było ok.U nas infakol nie pomagał a po esputiconie mała miała bolesne gazy.Podobno skuteczna jest Grip Water.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: co na wzdęcia?? 25.10.05, 21:54 ja tez podawalam esputicon z jedzeniem i pomagal Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: co na wzdęcia?? 26.10.05, 11:51 Aja daję herbatkę Kopruś i jest ok. Pozdrawiamy (mamy 2 miesiące) Odpowiedz Link Zgłoś
czaga3 Re: co na wzdęcia?? 26.10.05, 13:23 ja dawałam espumisan i była poprawa. 5 kropelek 4x na dzień pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: co na wzdęcia?? 26.10.05, 13:24 na mojego synka nic nie dziala zmienilismy teraz mleko na bebilon pepti 1. od wczoraj jest lepiej. mala kolka wieczorem... a tak to spokoj. oby dalej tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: co na wzdęcia?? 26.10.05, 13:33 biala27 napisała: > plantex u nas nie dziala plantex, sab simplex, herbtki koperkowe itd... jedynie suszarka zazdroszcze tym, ktorzy moga pomoc dziecku herbatka. Odpowiedz Link Zgłoś
zonka9 Re: co na wzdęcia?? 26.10.05, 15:18 A ja bede sie upierac przy homeopatii, bo u nas kolka skonczyla sie w dzien po podaniu pierwszych dawek lekow.Jezt tu forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
annakg Re: co na wzdęcia?? 26.10.05, 17:32 My nie mamy tego problemu ale koleżanka poleca właśnie Gripe Water- podobno rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
mycha231 Re: co na wzdęcia?? 01.11.05, 13:50 Moja córka miała na prawdę silne kolki.Krzyczała całe dnie,nie zło jej nakarmić ak się prężyła.Podawałam jej Sab Simplex 5 kropli 3 razy dziennie.ACHA PO HERBACIE KOPERKOWEJ HIPP BYŁO JESZCZE GORZEJ.Należy pamiętać że nie wszystkie dzieci tolerują zioła.NAJLEPSZĄ RECEPTĄ JEST CIERPLIWOŚĆ-NIESTETY.kiedy córka skończyła 13 tyg podałam jej jabłko i wszystkie dolegliwości minęły. Odpowiedz Link Zgłoś