sefora5 24.11.05, 13:34 no własnie wydłuza sie czas czuwania naszym maluchom co wy robicie w tym czasie siedzicie cały czas z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibris1 Re: czuwanie dzieciaczków 24.11.05, 15:41 ja pakuję małego w leżaczek i noszę go za sobą po chacie. wieszam przed nim kolorowego stwora-zabawkę i gotuję, sprzątam itp., a mały się przygląda, to mnie, to zabawce a po jakimś czasie zasypia. a jak już mam "wolne" to leżymy i gadamy do siebie, czytam mu i śpiewam a on się cieszy jak głupi do gruchawki Odpowiedz Link Zgłoś
agam26 Re: czuwanie dzieciaczków 24.11.05, 15:50 kiedy muszę zrobić coś w domu to kładę małą na matę tiny love i ona bawi się pluszakami, które nad nią wiszą. zastanawiam sie też nad leżaczkiem. kiedy jej sie znudzi czasmi po 20 min , czasami po godzinie rozamwaim z nią, lata samolocikiem, ćwicze na brzuszku, masuję całe ciałko oliwką-bardzo to lub i chodzę z nią trzymają z przodu i pokazuję lustro- ma niezły ubaw bo sie smiej do siebie. Nanka ma 3 m. Narzaie to wystarcza, ciekawe co bede robic jak bedzie starsza i cięzsza Odpowiedz Link Zgłoś
sefora5 Re: czuwanie dzieciaczków 24.11.05, 15:53 kurcze żeby moj tak chciał tal lezec w lezaczku i jeszcze w nim zasnąć, ale nie on polezy z 10 min i na raczki ehh forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=32372851&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś