kuncwotek 07.12.05, 15:14 Z Zuza jestem codziennie na dowrzu, ale dzis pada i nie mogę wyjsć. Zawsze zasypia w wózki i tak śpi 2-3 godz. Dziś jest tragedia. Śpi na 10 - 15 min. i strasznie marudzi!A jak Wy sobie dajecie radę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trika13 Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 15:17 Dziś też nie wychodzimy bo mała ma katarek. Ale śpi normalnie, bo niskie ciśnienie dzisiaj...Pytasz jak sobie dajemy radę gdy marudzi dziecko czy kiedy pogoda do bani? Odpowiedz Link Zgłoś
trika13 Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 15:19 przy okazji, nie wiesz co robię nie tak, że pojawia się cała ścieżka w htmlu zamiast krótkiego odnośnika do strony? Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 15:25 trika13 napisała: > przy okazji, nie wiesz co robię nie tak, że pojawia się cała ścieżka w htmlu > zamiast krótkiego odnośnika do strony? musisz miec bład w sygnaturce.skopiuj jeszcze raz strone z dzidzia, wklej do sygnaturki kliknij ok i wyjdz z forum. jak wejdziesz ponownie powinno byc ok Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 15:22 trika13 napisała: > Dziś też nie wychodzimy bo mała ma katarek. Ale śpi normalnie, bo niskie > ciśnienie dzisiaj...Pytasz jak sobie dajemy radę gdy marudzi dziecko czy kiedy > pogoda do bani? chodzi mi o dziś. Ja juz wymiękam. Odpowiedz Link Zgłoś
trika13 Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 15:29 poprawiłam ale chyba coś jest nie tak ścieżka jest napisana w identyczny sposób jak ta pierwsza, może powinnam to odzdzielić inaczej? Bo oddzieliłam enterem Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 15:32 trika13 napisała: > poprawiłam ale chyba coś jest nie tak > ścieżka jest napisana w identyczny sposób jak ta pierwsza, może powinnam to > odzdzielić inaczej? Bo oddzieliłam enterem > ja też mam oddzielone enterem i jest ok. A Ty chcesz aby wyświetlał się konkretny napis? No to przykro mi sama z tym wlczyłam i nie potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
trika13 Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 15:44 maretina tak ma, jej trzeba zapytać, zaraz to zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 16:03 trika13 napisała: > zobaczmy jak to teraz wygląda hihi Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 15:18 ja mam tak samo. Malutka przed południem śpi tylko na spacerach i po nich. Bez spaceru nie chce spać, albo jest nieodkładalna jak uśnie na rekach. Mam na to sposób zastępczy. Biorę wózek na balkon a właściwie loggie. Z tym że muszę tam z nią stać i tryndać wózkiem, bo jak się nie jedzie to się nie śpi. Nie usypia tak głęboko jak na dworze, ale zawsze mam chwilkę spokoju, bo po takim werandowaniu w domu jeszcze trochę drzemie w wózku. No i trzeba bardzo delikatnie rozebrać, żeby nie obudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 15:19 synek jak skończył pół roku to juz nie usypia na spacerze.ja nie jestem na spacerku od dwóch dni bo ciągle pada i pada Adrianek marudny bardzo w końcu każdy ma dosyć tej pogody.. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 15:36 ja wsadzam do wózka o godzinie spacerkowej i nim mojam że niby to spacer (wietrzę pokój wcześniej) i czasem udaje się go oszukać, dziś akurat nie chciał zasnąć w wózku więc go na rękach uśpiłam i przełożyłam do wózka i śpi ale wczoraj to miałam cały dzień z głowy bo nie miał zamiaru nigdzie zasnąć, a przecież zima idzie i w duże mrozy to raczej z dzieckiem spacerków nie będzie a też dotychczas w dzień zasypiał tylko na spacerach. Odpowiedz Link Zgłoś
majowa77 Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 15:33 a my musiałyśmy iść do przychodni się zważyć. Ja zmokłam, Nika spała w najlepsze, potem dokończyła drzemkę w domu Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga78 Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 16:04 cześć my dziś byliśmy na szczepionce leje strasznie ale mamy folje na "powozie", juto bedzie lepiej. moje maleństwo (4m-ce) dziś śpi prawie cały czas, ciekawe co bedzie w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
everycas Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 18:59 A ja od pierwszych dni po powrocie ze szpitala wychodzę z synkiem na spacery, niezależnie od pogody. Gdy pada deszcz - zakładam na wózek foliowy ochraniacz. Na szczęście chroni on również od wiatru. Sama zakładam kaptur na głowę i heja! No i modlę się, aby zima ciepła, bo szkoda byłoby mi tych spacerów, bo sama przy okazji moge zrobić jakieś drobne zakupy i także się dotleniam Odpowiedz Link Zgłoś
anni_e Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 19:41 ja mam podobnie... wychodze nawet w deszcz.. choćby na chwile.. i wracam do zimnego pokoju i tak zostawiam maleńką. przesypia 3 godz. wiec nie mam wyboru... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 20:28 macie dobrze ja mam jeden pokoj i nie moge nawet po kapieli porzadnie wywietrzyc bo nie mam go gdzie schowac,zostaje tylko kuchnia,teraz maly jest chory i nie wychodzilam ale normalnie zawsze byl na dworzu 3-4 godziny i super spal,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annakg Re: pada i pada!!!! 07.12.05, 22:31 a ja to zdecydowanie wolę mróz niż deszcz Młody i tak na spacerze za długo nie śpi a w domu usypiam go po prostu na rękach i spi sobie przy otwartym oknie (tzn uchylonym i oczywiście ubrany jak na spacer). Dzisiaj musiałm wyjechac i zostawiłam Młodego z mężem- on nie marudzi na deszcz więc poprosiłam, żeby z nim wyszedł i kupił chcleb- to wiecie co zrobił? Upiekł chleb w domu Odpowiedz Link Zgłoś
aners Re: pada i pada!!!! 08.12.05, 12:20 Ja też bym chciała być codziennie na dworzE ale podobnie unikam deszczu. Natomiast ze spaniem nie ma z moim synkiem problemów, własnie od 9 miał tylko krótką przerwę na papu i śpi caaaaaały czas (taka pogoda)... Odpowiedz Link Zgłoś