joanna77 04.01.06, 00:04 Matylda ma 3 tygodnie ponieważ nie mam pokarmu jest na Bebiko 1 - nie zrobiła dzisiaj cały dzień kupki? Czy to normalne? Czy mam jakoś reagować? Stęka tylko i podgina nóżki a w pieluszce samo siku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: Brak kupki 04.01.06, 00:33 Rekord świata. Czwarty wątek w dniu dzisiejszym o braku kupy (o ile dobrze pamiętam) ))))))))) chyba zły dzień te dzieci mają. Może to być normalne, ale możliwe, że męczą ją gazy i blokują, że tak powiem, ujście )) Spróbuj pomasować brzuch, zrobić parę "rowerków" nóżkami, mam nadzieję, że pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
jolavo Re: Brak kupki 06.01.06, 20:48 Przy mleku modyfikowanym niestety ma sie szanse na zatwardzenia. Mozna dawac koperek (herbatke do picia ktora stymuluje trawienie i oddanie gazow), a oprocz masowania brzuszka i rowerkow to mozna dziecko polozyc na brzuszku i masowac nisko plecy (tam sa strefy odp za trawienie), oraz masowac stopy (tak radzila mi pani masazystka). powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś