zapartm 21.04.06, 14:10 Mam 8 mies syna . Jest b cieplo na dworze i niewiem czy mam mu ubrac kurteczke z polarkiem czy nie . zaznaczam ze ma ubrane body i kaftanik i niewiem czy mu niebedzie zagoraco w tej kurteczce. PROSZE O POMOC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: w co ubrac 21.04.06, 14:16 Jak ma dwa długie rękawy, nie ubierałabym, ewentualnie zmieniłabym kaftanik na cieplejszą bluzę, a kurteczkę wzięła tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: w co ubrac 21.04.06, 14:17 ubieram w body na dlugi rekaw ( albo an krotki i na to jakas buza), spodenki, pod spodenkami dlugie skarpety cieple z podeszwami. cienka czapeczka, wiosenna kurtka. Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: w co ubrac 21.04.06, 14:26 Ja ubrałam body z krótkim rękawem,cieńka bluzkę i bluzę z polaru.Jest ciepło, nie ma co przesadzać.Jak Tobie jest za ciepło w kurtce to pewnie będzie i dziecku.Dziecko też człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: w co ubrac 21.04.06, 14:30 tylko nie polar....zapoci sie na maxa...Ty bys sie ubrala w polar w taka pogode??? Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: w co ubrac 21.04.06, 15:00 Tak.Bo to cieńki polar.Nie zapocił się jakoś, więc chyba trafiony zatopiony Odpowiedz Link Zgłoś
moniqe245 Re: w co ubrac 21.04.06, 17:15 dziś swoją 3 miesięczna i 1 tydzien córkę ubrałam body z długim rękawkiem + śpiochy + skarpetki. Na to pajacyk taki cienszy welurkowy + czapeczka bawełniana. Przykryta cienkim kocykiem polarkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
weroiga Re: w co ubrac 21.04.06, 17:28 No ja bym sie w ogóle rozebrała, ale ja to ja, a dziecko w koncu trzeba ostrożniej, zwłaszcza, ze tpo taki zdradliwy moment. Mała miała dziś ogrodniczki, pod tym body z długim, pod ogrodniczkami rajstopki j jeszcze na to wszystko polar. Było akurat, bo było 13 stopni w cieniu akurat wtedy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: w co ubrac 21.04.06, 17:19 A ile jest stopni? Przy 18 zakładam 10-miesięcznej córce najczęściej spodenki, body z krótkim rękawkiem i bluzę z polarka lub z grubszej bawełny. Odpowiedz Link Zgłoś