ko_haneczka 28.04.06, 21:53 Mój mąż nie lubi śmieci wynosić ((( Strasznie mnie to dobija, co robić? ja już tyle robie w domu, że chyba będę go do tego zmuszać, powiedział, że nie moze sie doczekać, kiedy nasz syn urośnie, bo wtedy jego pogna z koszem. Straszne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: mąż :/ 28.04.06, 21:56 Nie, to naturalne odczucia. Dziwię się, że ciebie nie zmusza. Ja bym zmuszała. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: mąż :/ 28.04.06, 22:06 a moj jest na tyle sprytny ze ZAWSZE "zapomina"...i stoja i czekaja na niego nawet caly dzien! a co? leniwiec jeden no,nie ma bata,wynosic musi teraz to go szybko zawracam zeby te smieci nie staly nie wiadomo ile bo smrod itp. a co bedzie w lato ...brrr, juz ja go wyszkole jakby co to trzepanie dupska Odpowiedz Link Zgłoś
apples Re: to forum - niemowlę a nie problemy z mężem 28.04.06, 22:32 A już 2 takie posty na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: mąż :/ 28.04.06, 22:11 ha!!! to i moj nie bedzie gorszy od jutra zapisuje do szkoly dla mezow (czyt.podobnie jak szkola dla psow) hehe,no ale serio to mam nadzieje ze jakos go sie uda zachecic Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: mąż :/ 28.04.06, 22:42 To mój facet jest jeszcze lepszy, bo on segreguje odpady. I tak mam w domu worek z reklamówkami, butelkami plasikowymi, drugi worek ze szkłem i kolejny ze zwykłymi śmieciami. Tylko że najczęściej to ja latam do kontenerow które są w dość znacznej odległości od zwykłego śmietnika. Czasami już mnie szlak trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: mąż :/ 28.04.06, 22:47 nie no segregacja to nas norma taka norma ze az zapomnialam napisac ))))) mynia_pynia napisała: > To mój facet jest jeszcze lepszy, bo on segreguje odpady. I tak mam w domu > worek z reklamówkami, butelkami plasikowymi, drugi worek ze szkłem i kolejny ze > > zwykłymi śmieciami. > Tylko że najczęściej to ja latam do kontenerow które są w dość znacznej > odległości od zwykłego śmietnika. Czasami już mnie szlak trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
delfina7 Re: mąż :/ 28.04.06, 23:07 )) No to jakis standard te śmieci. U mnie również stoją na korytarzu szczelnie zawiązane od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś