wi0la 02.05.06, 11:22 mam ze smoczkiem trojprzeplywowym i gdy maly z niej pije to wydaje ona dziwne dzwieki( to cudowny system odpowietrzania) no i przez to mleko sie bardzo pieni.Czy tylko ja tak mam czy ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agular Re: butelka avent 02.05.06, 11:31 u nas tak samo jak mały mocno się przyssie to smoczek tak jakby piszczy i pieni sie mleczko dodam ze jestesmy na Isomil2 wiec ono i tak mocno sie pieni...ale mały nie ma żdanych problemów z brzuszkiem wiec sie nie przejmuje....a może powinnam???? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka123 Re: butelka avent 02.05.06, 11:52 u mnie to samo,my jestesmy na Nan2. nie macie sie czym przejmowac,ten dziwek,jakby odsysanie,gwizd..no wiecie o co chodzi, to jest odpowietrzanie,dzieki temu dziecko pije tylko mleko a nie powietrze,co zapobiega bulom brzuszka,kolkom. my ani razu nie mielismy kolki,jak najbardziej polecam Aventa Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: butelka avent 02.05.06, 21:38 niezamierzenie, ale umarłam ze śmiechu dziwek mnie jakoś strasznie rozśmieszył... Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: butelka avent 02.05.06, 12:09 Nie nie tylko ty tak masz ale ja się tym nie przejmowałam Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: butelka avent 02.05.06, 21:26 U nas też gwizda.Jesteśmy na bebilonie więc rodzaj mleka nie ma chyba znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś