andrzej7813 25.06.06, 22:51 łojkowate zapalenie skóry co to jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniuta67 Re: skóra 25.06.06, 23:00 Zupelnie niedawno przez to przechodzilam .Co to jest dokladnie to nie wiem ,ale masc przepisana przez lekarke pomogla. Inna powiedziala mi ze to jest zapalenie ale na tle pokarmowym, co mnie troche wytracilo z rownowagi. Ale napewno dzidzi przejdzie .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej7813 Re: skóra 25.06.06, 23:09 moj mały miał to na buzi lekarz nic nie powiedział a ja z tego wszystkiego zapomniałam zapytać tezż przepsal maś do zrobienia za 5 zł pomogło ale teraz znowu pojawiają się krostki niewiem czy oczyszcza mu się buzia czy coś innego przemywam mu rumiankiem i smaróje buzikę tą maścią a może to alergia ana słońce Odpowiedz Link Zgłoś
reniuta67 Re: skóra 25.06.06, 23:12 moja lekarka przepisalaBactroban krem, a buzie kazala przemywac tylko przegotowana woda .Z rumainku lepiej zrezygnuj bo czasami moze uczulac Odpowiedz Link Zgłoś