anita23232 Re: straszne pocenie się 29.06.06, 13:32 moja córeczka od jakiegoś tygodnia strasznie się poci- szczególnie główka. słyszałam, że tak zaczyna się krzywica. ale mała po ukończeniu 3 tyg. (teraz 5,5 miesiąca) dostaje cały czas Vigantol (wit. D3). karmię piersią. mała ma skazę białkową. czy wiecie coś na temat krzywicy? poradźcie bo się zamartwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sja75 Re: straszne pocenie się 29.06.06, 13:58 teraz przeciez straszne upały!juz poruszały kobiety tutaj ten temat.nie martw sie.witaminki dostaje świeci słoneczko więc jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: straszne pocenie się 29.06.06, 14:18 moja tez w czasie upałów ciągle mokra, na nosku i główce kropelki potu, ciuszki mokre ale dostała mnóstwo potówek, więc to pewno od upałów Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: straszne pocenie się 29.06.06, 15:11 dziecko sie poci rowniez jak ma za duzo wit D3, sprawdzone na moim synku.Przedawkowanie wit D3 jest o wiele grozniejsze niz jej niedobor.A teraz o przedawkowanie bardzo latwo, bo slonca nie brakuje. Ja w lecie rok temu nie podawalam w ogole wit D3. Odpowiedz Link Zgłoś