Dodaj do ulubionych

Upały a ulewanie...

24.07.06, 09:00
Czy też zauważyłyście u Waszych dzieci zwiększone ulewanie w ten gorąc? Bo u nas jest masakra. Gdyby nie śliniak, to ciuchy bym musiała zmieniać co pół godziny sad Idę dziś do lekarza się zapytać, bo zaczynam się martwić. Strasznie mi małej szkoda, chociaż nie widzę, żeby jakoś specjalnie jej to przeszkadzało. Napiszcie proszę, jak z tym jest u Was. Moje dziecko ma 9 tygodni.
Obserwuj wątek
    • aska_ou Re: Upały a ulewanie... 24.07.06, 10:28
      Niesadze zeby to mialo zwiazek z upalami, mam 5 tyg dziecko i tez ulewa .Jedyna
      rada to trzymac mala w pionie jak najdluzej po jedzeniu nawet jesli sie odbije
      to jeszcze potrzymac. Sa tez mleka AR lub Nutriton ktory mozesz podawac przed
      karmieniem ale ja wole potrzymac syna w gorze , kiedys to minie smile)
      • olimpia_b81 Re: Upały a ulewanie... 24.07.06, 10:30
        a mi sie wydaje ze ma zwiazek.moja tez ulewa ale w te upaly bardziej
      • gosika78 Re: Upały a ulewanie... 24.07.06, 11:27
        Karmię tylko piersią. Jak nie ma upałów to nie ulewa wcale, chyba, że się nieprzytomnie obje.
        • mlodziutka11 Re: Upały a ulewanie... 24.07.06, 12:20
          To samo z moją córcią... też karmię piersią, ale między 12-14 podaję tylko wodę
          przegotowaną bo i tak całe jedzonko jest na mnie małej i podłodze. Wcześniej
          jej się w ogóle nie ulewało!!!
    • monicek Re: Upały a ulewanie... 24.07.06, 12:21
      Moja też jakoś częściej ulewa w te upały.
      Gdy nie jest tak gorąco to rzadko się jej zdraczy ulać.
    • gosika78 Re: Upały a ulewanie... 24.07.06, 12:28
      czyli moje wnoiski są dobre smile Wieczzorem natomiast, kiedy młoda potrafi zjeść naprawdę dużo przed nocą i jest chłodniej nie ulewa wcale, w nocy też nie. Zaczyna się wraz z duchotą.
    • szopiczek Re: Upały a ulewanie... 24.07.06, 12:41
      Hmm, u mnie wręcz odwrotnie.
    • malinna75 Re: Upały a ulewanie... 24.07.06, 13:01
      No proszę! Coś w tym musi być. Moja Martula nigdy nie ulewała, a od jakiegoś
      tygodnia ulewa codziennie. I faktycznie w nocy jej się nie ulewa. W życiu bym
      nie wpadła, że ma to związek z upałami. Teraz tylko poczekać aż upały miną,
      jeśli ulewanie się skończy będzie to znaczyło, że teza jest prawdziwa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka