magdax78 11.08.06, 17:04 pewnie glupie ale nie wiem.. czy podczas pologu mozna stosowac tampony...jakos sobie nie wyobrazam tych tygodni z podpaska ...bo mnie juz po 2 dniach noszenia podczas okresu odpazala i musialam uzywac na zmiane- tampon/podpaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ko_haneczka Re: polog-glupie pytanie 11.08.06, 17:10 Nie można. Odchody połogowe organizm po to wydala, żeby się nie gromadziły godzinami w tamponie wewnątrz ciała. Rzeczywiście głupie pytanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: polog-glupie pytanie 11.08.06, 18:22 niestety nie można.jestem 3 i pół miesiąca po porodzie i mam już okres,i mimo tego jeszce nie moge stosowac tamponów Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: polog-glupie pytanie 11.08.06, 18:33 a po jakim czasie-gdy juz sie pojawi miesiaczka mozna stosowac tampony?swira juz dostaje od tych pieluch miedzy nogami...wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
babie_lato1 Re: polog-glupie pytanie 11.08.06, 20:46 Normalne pytanie. Rzeczywiście nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: polog-glupie pytanie 11.08.06, 21:41 Spróbuj pieluchy jednorazowe np. Bella - u mnie się sprawdziły jako podkłady, nie odparzają. No i w miarę możliwości jak najczęściej trzeba się wietrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
ankapw24 Re: polog-glupie pytanie 11.08.06, 21:59 Pytanie nie jest głupie, a mądre jest to, że pytasz i chcesz się po prostu dowiedzieć... Nie można stosować tamponów w czasie połogu, zgadzam się, że pieluchy belli sprawdzają się na początku, później dobre, wygodne podpaski, częsty prysznic i wietrzenie rany, a nawet okłady pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś