Dodaj do ulubionych

obszerna spacerówka

22.09.06, 20:34
Hej dziewczyny,czy mogłybyście polecić mi dość dużą- mam na myśli obszerną,
dobrą spacerówke? Moj Mati jest bardzo dużym 8-miesięcznym dzieckiem i powiem
szczerze niezbyt mu wygodnie w spacerówce z wozka wielofunkcyjnego (mieliśmy
implasta driver 3XL). Rozglądamy się po sklepach ale nic konkretnego na razie
nie wpadło nam w oko. POzdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kanna Teuonia Mistral, oczywiście :)) 22.09.06, 21:47
      Polecam wszem i wobec, szeroka , wygodna, dzobrze sie prowadzi. Synek w wieku
      ponad 2 latak (92 cm) mógł w niej spac wyprostaowany prawie całkiem, w zimowym
      kombinezonie.
      Teraz synek ma prawie 4, a jak czasem sie załapie zamiast siostry miesci sie
      bez problemu... I ja daje rade go pchać.

bardzo polecam.

Ania
      • phantomka Re: Teuonia Mistral, oczywiście :)) 22.09.06, 21:53
        Potwierdzam, co prawda moja ma dopiero 9 m-cy, ale widze, ile ma jeszcze
        miejsca w niej - minusem jest waga, no i nie wiem, czy jest sens kupowac ja
        teraz, skoro niedlugo i tak pewnie przesiadziecie sie do parasolki.
    • edka_s Re: obszerna spacerówka 23.09.06, 20:00
      dziękuje za odp, ale na pewno to nie jedyna obszerna spacerówka, może ktoś coś doda?
      • misiula81 Re: obszerna spacerówka 13.11.06, 10:47
        WITAM JESLI NIE JEST ZBYT PÓZNO TO POLECAM CHICCO CT1 LEKKI, ZWROTNY, BAAARDO
        DUZO MIEJSCA LATWO SIE SKŁADA I CO WAZNE KIEDY DZIECKO JEST STARSZE MOZE SAMO
        WCHODZIC I ZEJSC Z WOZKA (JEST NISKO OSADZONY )

• mfka Re: obszerna spacerówka 13.11.06, 11:03
        My mamy Jane Slalom i naprawdę spacerówka jest pokaźnych rozmiarów, duże,
        szerokie siedzisko, maluch spokojnie może się wyciągać na wszystkie strony,
        wózek jest lekki, zwrotny i przyjemnie się go użytkuje.
    • piegusie quinny speedi 13.11.06, 13:19
      używam teraz jako spacerówki, ma szerokie siedzisko, regulacje oparcia i
      podnóżka, dla mojego prawie 10 kilowego synalka jest idealna. Duże pompowane
      koła spawdzily się juz w błocie, ze śniegiem na pewno też nie będzie problemu
    • panga7 Re: obszerna spacerówka 13.11.06, 22:26
      Ja polecam spacerówkę graco. Dwoje dzieci się na naszym graco wychowało i
      byliśmy bardzo zadowoleni.Wózek sprawdził się w różnych warunkach i na plaży i w
      lesie i na miejskich szlakach. Jest na tyle obszerny że dziecko spokojnie może
      się przespać . Pięcio-pozycyjne pasy zapewniają bezpieczeństwo .Starszy maluch
      sam może wyjść gdy odczepisz półeczkę . Łatwo można zdjąć tapicerkę do prania ,
      a poza tym ma duży kosz na różności czy zakupy.My posiadaliśmy graco ultima ,
      pewnie obecnie są dostępne nowsze odpowiedniki tego modelu. Ogólnie bardzo
      wytrzymały i wygodny wózek.
    • madame_edith Re: obszerna spacerówka 14.11.06, 08:50
      Emmaljunga Crossway. Wielka, dziecko ma mnóstwa miejsca, ale dość ciężka
      podonie jak teutonia jeśli musisz wnieść po schodach (jak wciągałam na kołach).
      Poza tym bez wad, gorąco polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka