Dodaj do ulubionych

śliniacy sie bobasek

IP: *.* 27.09.01, 10:57
Czy to normalne,że 2 miesieczny bobas bardzo się ślini-przeciez na ząbki jeszcze za wczesnie.Poza tym w ciagu dnia śpi bardzo niespokojnie,usypia na pare sekund i podrywa sie nagle.kolki wykluczone.Poradźcie dziewczyny.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: śliniacy sie bobasek IP: *.* 27.09.01, 11:14
      u nas bylo tak samo! I byly to zabki, wychodzily 2 miesiace, zaczelo sie w drugim miesiacu pod koniec a wylazly podkoniec 4go. Teoretycznie za wczesnie na zabki ale to zalezy od genetyki jezeli Tobie albo mezowi wyszly wczesnie zeby w dziecinstwie to u Wasszego szkraba to mozliwe....
      • Gość: guest Re: śliniacy sie bobasek IP: *.* 27.09.01, 15:06
        Dzieki dziewczyny,chociaż chyba się zalamie-najpierw kolki teraz zęby i to z perspektywą 2 miesiecy...nic to-my silne Matki-Polkiwink))))
        • Gość: guest Re: śliniacy sie bobasek IP: *.* 15.10.01, 19:02
          Ślinienie nie zawsze oznacza ząbki. Mój synuś tez około 2 m-ca zaczął się ślinić, choć pierwsze dwa ząbki wyszły mu w 9ym miesiącu. Ślinienie może oznaczać tak jak u mojego synka wiotkość krtani, a także słabe napięcie mięśni jezyka i polików. Oby to nie było to, bo długo jeszcze będzie się ślinił. Pozdrowienia.
    • Gość: guest Re: śliniacy sie bobasek IP: *.* 27.09.01, 11:32
      Mi pani doktor mowila, ze jak bobas zaczyna sie bardzo slinic, to znaczy ze zabki...ale za jakies 2-3 miesiace.Tak wiec jeszcze trochePozdrawiam :sol:- Patyk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka