annw5 12.12.06, 04:49 Dziewczyny, mam pytanie: Od ktorego miesiaca mozna dzidzie brac na basen? Czy ktores z Was biora swoje pocieszki? Dzieki z gory! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak wątek "najczęściej zadawane pytania" 12.12.06, 09:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=31793062&a=33171462 Odpowiedz Link Zgłoś
mamawikusia Re: basen a niemowle 12.12.06, 11:34 moja niunia ma 10 miesiecy chciałam sie z nią wybrać ostatnoi na basen lecz niestety w nszym miescie nie ma takich dla maluchów tzn z ozonem zamiast chloru i nasza pediatra stanowczo nam to odradziła pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: basen a niemowle 12.12.06, 11:59 my chodzimy na nauke pływania dla niemowląt.gorąco polecam.my zaczelismy jak mała 5 i pół m-ca miała.ale mozna znacznie predzej.jesli maluch skonczy 2 m-cei trzyma sam główke mała od 2 tyg.pieknie nurkuje.i jest zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
cathy1976 Re: basen a niemowle 12.12.06, 12:32 od 7 stycznia bedziemy chodzic z córeczką na szkołe plywania dla niemowlat. Jest juz zapisana a ja nie moge sie doczekac Bedzie miala wtedy 3 i pol miesiaca, ale przyjmują od ukonczenia drugiego miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Nauka pływania Autor: madzik241 12.12.06, 16:58 Mam pytanie do mam które chodzą ze swoimi maluszkami na basen, czy Wasze dzieciaczki nauczyly się pływać, od którego miesiąca zaczęły pobierać naukę pływania ile to trwało. Moja Maja skończyła 6 miesięcy i właśnie zapisałyśmy się na coś takiego, czy to nie zapóźno? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Nauka pływania Autor: madzik241 12.12.06, 21:58 Witaj, nie ma czegoś takiego jak "za późno". Może być tylko gorzej niż z młodszymi dziećmi, ale w trakcie praktyki basenowej wszystko da radę wyprostować. Chodzę z małym na basen już prawie rok (z trzymiesięczną przerwą). Zaczęliśmy, jak mały skończył 2 miesiące. Podobno najlepiej jest zacząć, zanim dziecko skończy pół roku, bo wtedy ma jeszcze nawyki z życia płodowego - nie utopi się, nie boi się wody. Jeśli masz jakieś pytania, to proszę. Odpowiedz Link Zgłoś