masbasia 05.02.07, 18:24 Noszę się zamiarem kupienia tego wózka, ale nie jestem pewna czy dobrze odczytałam jego wagę - 12 kg!! Czy to jest możliwe, żeby tyle ważył?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiakal Re: Pytanie do posiadaczek quinny buzz 05.02.07, 18:56 Mam zupełnie inny wózek ale też waży 12kg (tzw. wielofunkcyjny). One przeważnie tyle ważą i nie ma w tym nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakal Re: Pytanie do posiadaczek quinny buzz 05.02.07, 19:02 Właśnie zerknęłam na allegro na te wózki. No czarno na białym jest napisane że tyle ważą. A cena mnie po prostu powaliła z nóg! Przepraszam, to nie moja sprawa ale w życiu bym go nie kupiła! Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: Pytanie do posiadaczek quinny buzz 05.02.07, 19:13 nie wiem czy tyle waży, ale jeśli nawet tyle to nie daje sie tego odczuć. Prowadzi się jednym palcem. Uważam, że wart jest swojej ceny Odpowiedz Link Zgłoś
rowantree Re: Pytanie do posiadaczek quinny buzz 05.02.07, 19:35 Tak, wózek rzeczywiście waży 12 kg. To niedużo, dla przykładu powiem tylko że Chicco aż 18 kg. Buzz jest wspaniały i tak jak napisała moja poprzedniczka prowadzi się go delikatnie, jednym paluszkiem. Niczym dobry samochód ze wspomaganiem kierownicy. Polecam! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
111a4 Re: Pytanie do posiadaczek quinny buzz 05.02.07, 22:32 ja kupiłam graco mosaic.wazy tylko 8 kg,i co z tego,jesli jest to bubel i do niczego sie nadaje.a tez mało nie zapłaciłam za niego!!!!!!czytaj opinie uzytkowników!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_79 Re: Pytanie do posiadaczek quinny buzz 05.02.07, 23:42 To faktycznie nie dużo, jak na wózek wielofunkcyjny z pompowanymi kołami. A prowadzi się rewelacyjnie, w ogóle się tej wagi nie odczuwa, bo jest poza tym świetnie wyważony. Używam go zarówno ze spacerówką, jak i z gondolą i fotelikiem. Jest super i wart swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
paulut Re: Pytanie do posiadaczek quinny buzz 06.02.07, 10:19 Możliwe, że tyle waży w całości, ale przecież lekko, łatwo i przyjemnie rozkłada się na dwa elementy: fotelik/gondolę/spacerówkę i "układ jezdny". To właśnie on waży tu najwięcej, na oko jakieś 8-10 kg. Ale łatwo go złożyć i przenieść jedną ręką. O rozkładaniu nie wspomnę bo nie ma o czym: rozkłada się sam! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-k77 Re: Pytanie do posiadaczek quinny buzz 06.02.07, 13:30 Posiadam ten wozeczek od miesiaca, bo tyle ma nasz synek. Nie wiem czy wazy 12 kg bo go nie wazylam, ale mieszkam na 3 pietrze i sama znosze i wynosze na gore ten wozek z dzieckiem. Do jednej reki gondola, do drugiej stelaz i jakos daje rade Gondola troche malo poreczna w trzymaniu i zdarza mi sie nia zachaczyc o schody, ale to i tak zaden minus w tym wozku. REWELACJA Odpowiedz Link Zgłoś
masbasia Re: Pytanie do posiadaczek quinny buzz 06.02.07, 14:41 Dzięki za odpowiedzi. Muszę przyznać, że ten wózek "kusi" mnie już od dłuższego czasu. Pozostaje tylko przekonać męża. Mam nadzieję, że sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
maniaska Odradzam 06.02.07, 17:21 a ja zdecydowanie odradzam i tu nie chodzi o wagę tylko o prowadzenie. Moja siostra go ma, na początku był super z gondola prowadził się wspaniale a jak pzeszła na spacerówkę to nie dość że jest jakis taki rozklekotany to żeby nim skręcić, mimo że ma skrętne przednie koło to trzeba go podnieść. Mówię oczywiście o dziecku które ma 10kg. Wózek nie wart swojej ceny. Ja mam speedy też ma wady, ale jest o niebo lepszy od buzz. A żeby go rozłożyć, potrzebna jest druga ręka po to żeby odblokować sznurek blokujący.Zapytaj mam któe jezdzą spacerówką. ODRADZAM SZCZERZE Odpowiedz Link Zgłoś