tuberosa77 12.04.07, 19:24 Dlaczego został skasowany wątek "ząbkowanie a leki" . Wątki o ząbkowaniu które były poniżej nie odpowiedziały na moje dylematy związane z podawaniem leków w czasie ząbkowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzalus Re: Do Mooderatorek 12.04.07, 19:34 A został skasowany???? ja go nadal widzę Przepraszam moderatorki że się wtrącam ale odpisywałam na ten post koleżanki i stąd zainteresowanie. Tuberosa post jest na pierwszej stronie po niżej. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Poszukiwanie zaginionego wątku - kolejność: 12.04.07, 20:47 1. Sprawdzasz czy wątek jednak nie znajduje się nadal na forum, bo to możliwe, że go przeoczyłaś w natłoku innych i nie ma o co podnosić larum. 2. Sprawdzasz w Przeniesionych wątkach. 3. Sprawdzasz na Oślej ławce. 4. Zastanawiasz się, czy nie łamał regulaminu (czy nie był spamem, albo zupełnie odbiegał od tematyki forum. 5. Sprawdzasz czy trzy na ten sam temat nie wiszą na pierwszej stronie, być może został wklejony do któregoś, albo usunięty jeśli nie doczekał się odpowiedzi). Jeśli nadal wątku nie ma i trudno Ci domyślić się co się z nim stało, to: 6. Zadajesz moderatorowi pytanie na p.r.i.v - bo takie są zasady - zamiast zakładać kolejny wątek. Czy wykorzystałaś powyższe możliwości? Jeśli nie, to zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: Do Mooderatorek 12.04.07, 23:31 A fe ,a niegrzeczna,nie zastosowalas sie do zasad panujacych na forum wiec moderacja Cie wywala.pogadajmy o czyms o czy jeszcze tutaj nie bylo...wiec moze o sexie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Do Mooderatorek 12.04.07, 23:34 Ciekawe, jak ci się uda powiązać seks z pielęgnacją niemowlęcia, he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: Do Mooderatorek 12.04.07, 23:51 A jasne,ze sie da: Mama co nie uprawia jest zla i wredna-a to sie odbija na dziecku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi ekhm... 12.04.07, 23:37 Gdyby dobrze poszukać, to tuberosa nie wyszłaby poza pierwszy punkt poszukiwań... W temacie seksu to raczej na f. Na luzie zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
tuberosa77 Re: ekhm... 13.04.07, 10:15 Przepraszam nie zauważyłam go, a wszystkie punkty za wyjątkiem pisania na priv wykonałam ale widać nieuważnie. Zmeczona jestem i pewnie dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś