echuda 13.06.07, 09:45 czesc dziewczyny,czy mozna podac dziewięciomiesiecznemu dziecku jogurt naturalny i do tego ewentualnie jakieś owocki?Jeśli tak to jakie jogurty polecacie?(odpadają Danonki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justaste1 Re: jogurty naturalne 13.06.07, 10:15 ja swojej 8-miesiecznej corci od kilku dni daje jogurt naturalny (BAKOMA) i ona je wprost uwielbia. moze to troche szybko, ale jej nic po nim nie jest. iskierka nie chce mleka modyfikowanego a chce powoli odstwic ja od piersi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: jogurty naturalne 13.06.07, 10:57 Jen jakos tak od tygodnia moze dwoch dosteje jogurt naturalny Bakomy,ajk nie ma w sklepie biore inny,ale patrze na sklad ze lista byla jak najkrotszano i bez cukru wcina az milomysle ze owoce tez moglabym dodac,ale wygodna jestem i mi sie nie chce,poza tym dostaje je osobno,wiec niech sie przyzwyczai do jogurtu bez owocow Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur aha,pierwszy jogurt dostal jak mial 7,5 miesiaca 13.06.07, 10:58 wczesneij dawalam deserki gerbera-owoce z jogurtem i bylo OK Odpowiedz Link Zgłoś