marta2518 25.06.07, 12:40 Dziewczyny mój maluch dzisiaj tydzień, kiedy pierwsza wizyta u pediatry? kiedy skończy 3 tygodnie czy 4? dziękuje za pomoc marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_225 Re: pytanie o pediatrę 25.06.07, 12:42 Wydajhe mi się że przed skończeniem 3 tyg. Może jak skończy 10 dni - 2 tygodnie. Jeżeli nawet nie wybierzesz się z jakiś względów z dzieckiem to musisz pójść po receptę na witainę D, którą trzeba zacząć podawać dziecku w 21 dni życia. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: pytanie o pediatrę 25.06.07, 12:46 Pediatra powinien pofatygowac się na wizyte patronażową, zadzwoń do rpzychodni i się dowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: pytanie o pediatrę 25.06.07, 12:46 ja zapisalam małą do przychodni w 9 dobie i nastepnego dnia bylysmy z pierwsza wizyta u pediatry. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: pytanie o pediatrę 25.06.07, 13:07 A zapisałaś dziecko w przychodni? Jeśli tak, to powinni Ci powiedzieć, kiedy lekarz przyjdzie na wizytę patronażową. Do mnie pediatra przyszła bodajże w pierwszym tygodniu po powrocie do domu. Po 3 tygodniach to już powinno być szczepienie. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2518 Re: pytanie o pediatrę 25.06.07, 13:11 dzisiaj mąż pojechał do przychodni, wiec pewnie przywiezie mi wiadomości o wizycie, Dziewczyny bardzo dziękuje Wam za pomoc, to moje pierwsze dziecko więc jestem trochę zielona Odpowiedz Link Zgłoś
dorgrz Re: pytanie o pediatrę 25.06.07, 16:11 pierwszą wizytę u pediatry miałyśmy w 4 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
nowamz Re: pytanie o pediatrę 25.06.07, 16:46 My jak zarejestrowaliśmy dziecko w 4 db tak lekarka przyszła do nas do domu tg później gdyż wcześniej była na urlopie, od razu przepisała wit D3 tylko dawać kazała dawać w 3 tg a w przychodni byliśmy w 6 tg na szczeopieniu Odpowiedz Link Zgłoś