mama_gosiuni 25.01.08, 22:22 Przymierzam sie do kupna multiway`a -następcy ct04. Interesują mnie opinie użytkowników na jego temat, zarówno zalety jak i wady Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola11lub8 Re: Spacerówka Chicco Multiway-polecacie,odradzac 26.01.08, 21:00 Mysle że będziesz zadowolona.Ja mam ct01 jestem bardzo zadowolona.Podejżewam że wszystkie wózki chicco są dobre.Nie słyszałam o złych opiniach. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Spacerówka Chicco Multiway-polecacie,odradzac 26.01.08, 23:14 ja ma ct 04 i jest rewelacyjny,więc multiway-który rózni się tylko kilkoma szczegółami-pytałam sprzedawcy-waży mniej o 2 kilo-jest równie dobry Odpowiedz Link Zgłoś
annia.m Re: Spacerówka Chicco Multiway-polecacie,odradzac 26.01.08, 23:46 mi spodobal sie Chicco Liteway, ale to nowosc i nigdzie nie moge znalezc opinii Napisalam juz do jednej dziewczyny, ktora go kupila na allegro i poprosilam, ze jak juz go dostanie, zeby napisala jak sie sprawuje. Mi sie bardzo podoba tez chicco ct04, ale z tego co czytam, to on bardziej dla osob niskich jest, a ja i moj maz jestesmy wysocy, to mogloby byc niewygodnie. Ten multiway jest ponoc wyzszy, ale nie podoba mi sie znowu ten plastykowy daszek... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_gosiuni Re: Spacerówka Chicco Multiway-polecacie,odradzac 27.01.08, 11:40 Dzięki dziewczyny Tak, multiway ma dłuższe rączki i jest 2 kg lżejszy-zgadza się Co do wad, podobno śpiworek na nóżki jest trochę krótki, ale ile w tym prawdy??? Odpowiedz Link Zgłoś