lena216 18.03.08, 18:03 czy ktos uzywa dla maluchow przed 1 rokiem zycia bo ja w ulotce przeczytalam ze nie wolno a polecila mi to lekarka wiec nie wiem co robic?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka.g1 Re: tormentiol 18.03.08, 18:29 stosowałąm wymiennie z sudocremem prz odparzeniu pupy nic sie nie działo...urzywałam też przy starszejj córce bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: tormentiol 18.03.08, 19:12 Używałam przy starszym i młodszym i obaj żyją i nic im nie jest. Najczęściej Tormentiolu uzywa się przez kilka dni,więc nie długi czas. Co innego jakbyś miała stosować kilka m-cy i na otwartych,sączących się ranach. Pzdr.Goska Odpowiedz Link Zgłoś
k.solska Re: tormentiol 18.03.08, 22:13 Używałam wyłącznie na odparzenia pupy i to nie dłużej niż 2-3 dni, bo jest niezwykle skuteczny. Nigdy nie zaobserwowałam żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: tormentiol 18.03.08, 23:47 Twój wybór. Stosowanie związków boru u dzieci poniżej 3. oku życia jest zakazane rozporządzeniem Ministra Zdrowia z 2002 bodajże roku. Są zastępniki, na przykład tormazol. Odpowiedz Link Zgłoś
figamarta Re: tormentiol 19.03.08, 08:43 Kup tormazol ablo zwykla masc z piecirnika. Nie zawieraja boru. Odpowiedz Link Zgłoś