monikawas 06.09.03, 20:42 Mam pewiem problem U mojego 10 miesięcznego maluszku zaobserwowałam iż na pieluszcze pozostają dziwne kryształkiCzy może mi ktoś powiedzieć co to jest i czy jest to groźne Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaadama4 Re: KRYSZTAŁKI W MOCZU 06.09.03, 20:56 A nie jest to "wypełnienie" pampersa, które np przez jakąś dziurkę wyszło ze środka? danka Odpowiedz Link Zgłoś
marzenkaw Re: KRYSZTAŁKI W MOCZU 06.09.03, 21:21 Mi sie wydaje, ze to ze srodka pieluchy. Kiedys tez to widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: KRYSZTAŁKI W MOCZU 06.09.03, 21:46 Te kryształki na 100% wydostają się z pampersa, a nie z dróg moczowych Twojego dziecka. Zdarza się to od czasu do czasu - gdy pampers jest mocno przesiusiany, albo gdzieś uszkodzony. Pozdrawiam Donata Odpowiedz Link Zgłoś
monikawas Re: KRYSZTAŁKI W MOCZU 07.09.03, 22:58 dzięki za info.juz sie martwiałam ze to cos bardziej powaznego musze przyjrzec sie uwazniej pieluszkom Odpowiedz Link Zgłoś
betty79 Re: KRYSZTAŁKI W MOCZU 09.09.03, 22:09 Dzis znalazłam w pieluszce coś podobnego bardzo sie przestraszyłam trochę mnie uspokoiłyście dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edie28 Re: KRYSZTAŁKI W MOCZU 10.09.03, 12:09 To na pewno z pampersa !!! Kiedyś rzuciłam dość mocno przesikanym pampersem i pękł właśnie wysypały się z niego "kryształki", które tak naprawdę są żelem tzn. moczem zamienionym w żel )). Spokojnie to na pewno to !!!! Edyta Odpowiedz Link Zgłoś