atucapijo 16.01.09, 15:54 kiedy sie ustala ten prawdziwy? to prawda ze po ok 3 mies? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beti8121 Re: kolor oczu 16.01.09, 16:06 czytałam ze do roku . moja córcia ma 7 miesięcy i oczka zacxzynaja jej ciemniec tak od miesiaca widac ze bedą brązowe Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: kolor oczu 16.01.09, 18:04 U mojej córki dłużej niż po roku. Prawie do 2 lat miała niebieskie, potem zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: kolor oczu 16.01.09, 19:58 mojej siostrze z niebiesciutkich zrobily sie kocio-zielone jak miala 17 lat (siedemnascie lat, nie miesiecy), zazwyczaj kolor ustala sie okolo roku, zdarzaja sie wyjatki. Odpowiedz Link Zgłoś
atucapijo Re: kolor oczu 17.01.09, 10:54 u mojego synka ok miesiaca zaczely sie rozjasniac, juz sie zaczelismy cieszyc jak glupki ,ze beda niebieskie,albo szare, a teraz ciemnieja znowu.... a kolor wlosow§? bo na razie blond Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: kolor oczu 17.01.09, 22:09 Mój synek urodził się z czarnymi, po 4 miesiącach to były już tylko czarne końcówki, jak je obcięłam to włosy były jasnobrązowe, po kolejnych 5 miesiącach te brązowe to końcówki, a pod spodem jest jasny blond. Córka urodziła się z czarnymi, teraz mam 6 lat i dopiero teraz zaczęły jej jaśnieć. Za moimi dziećmi w sprawie koloru włosów nie dolecisz, dodam, że ja mam brązowe a mąż blond. Odpowiedz Link Zgłoś