ophelia78 01.08.09, 22:46 jakaś jestem internetowo upośledzona... Zrobiłam sobie suwaczek na lilipe, potwierdziłam i... No i nie wiem, co mam zrobić, żeby się pojawiał pod moimi postami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: jak zrobić suwaczek? 01.08.09, 22:59 Po prawej stronie masz link "ustawienia" - jak w niego wejdziesz, to na dole masz pole na sygnaturkę. W serwisie suwaczkowym masz kilka rodzajów kodów, wybierz ten z kwadratowymi nawiasami. Możliwe, że będą dwa takie. Tu: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,5719052.html masz info, jak powinien wyglądać kod dla forum gazety Zapisz zmiany, wyloguj się, zaloguj. Wejdź na forum testowe forum.gazeta.pl/forum/f,1,Testowe.html i tam sprawdź, co ci wyszło. Jak wyjdzie babol, to napisz, pokombinujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: jak zrobić suwaczek? 02.08.09, 11:47 Dalej nie wychodzi... Kod na Lilipe znalazłam (długaśny straszliwie , wklejam w ustawienich w pole "sygnaturka", tyle, że nie do konca wiem, jak mam to połączyć z info, jak powinien wyglądać kod dla forum gazety Bo tutaj forum.gazeta.pl/forum/0,62499,5719052.html to chodzi chyba o obrazek, prawda? Durna jestem jak pęczek piertuszki... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: jak zrobić suwaczek? 02.08.09, 13:59 Chodzi o obrazek. Jak znam życie i serwisy suwaczkowe, to konstrukcje masz taką: a link do serwisu suwaczkowego img link do twojego suwaczka /img /a Właściwie chodzi o to, żebyś wkleiła tylko tę środkową linijkę z właściwymi nawiasami, po pierwsze kwadratowymi, a po drugie w formie opisanej w pomocy. I załóż sobie wątek na f. testowym, to obadamy, co jest nie tak, jesli będzie nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: jak zrobić suwaczek? 02.08.09, 16:20 mika_p, masz do mnie anielską cierpliwość A suwaczek daje nie działa... To z gazetowej pomocy o wklejaniu obrazków: A to mój kod z lilypie (w całości) Próbowałam już różnych opcji wklejania i nic... Buuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 udało się!!! 02.08.09, 16:28 wreszcie się udało... hehe! mika_p, wielkie dzięki za pomoc!!! Niech Ci Bóg w pieniądzu wynagrodzi Odpowiedz Link Zgłoś