mala67 29.01.05, 12:04 jestem w 5,3tc i czasem czuje takie zaklocie w brzuchu tzn nawet nie w brzuchu ale tak ponizej, takie krotkie i przeszywajace, czy wy tez takie macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monismonis Re: kłucie 29.01.05, 18:15 witam! Ja tez mam co jakiś czas takie kucie nie martw sie chyba że bedzie sie niasilać. Ja mam tak czasami rano prz wstawaniu czasami w dzień i nie kuje mnie sam brzuch tylko własnie tak nadole czasami wydaje mi sie że to jajniki! założyłam taki topik na forum i wiele dziewczyn mnie pocieszało i napisało że tez tak ma zobacz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=19927329&a=19927329 W środe ide na USG i mam nadzieje że bedzie wszystko oki plamnienia nie mam wiec jestem dobrej mysli. Myslałm tez o braniu nospy ale bez lekarza boje sie brać! Pozaty ten ból sie nie nasila i nie jest codziennie tylko co jakis czas pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: kłucie 29.01.05, 19:36 niby jajnik ale czasem czuje jezszce nizej tak promieniuje z gory w dol.tez tak masz? Odpowiedz Link Zgłoś
monismonis Re: kłucie 29.01.05, 21:39 Tez tak mam! Sama czasami nie potafie opisać tego kucia Odpowiedz Link Zgłoś