ariana1 04.05.05, 21:51 Dziewczyny, bierzecie jeszcze luteinę? Mnie moja ginka kazała odstawić po skonczeniu 14 tyg. ale ja się boję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vikiko Re: Luteina! 04.05.05, 23:30 już od ponad dwóch tygodni nie biorę,lekarz stwerdził,że nie widzi takiej potrzeby chociaż na początkiu ciąży różne "cuda" się działy;-( Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: Luteina! 05.05.05, 09:07 Głupie pytanie, ale... co to jest ta Luteina? Czy to się powinno brac standardowo, profilaktycznie, czy to lek na jakieś problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
delta.x Re: Luteina! 05.05.05, 11:39 Hmm, ja brałam luteinę tylko przez 10 dni od owu, pomogła mi - zaszłam w ciążę i odstawiłam, bo podobno organizm powinien sobie dać radę sam z utrzymaniem. Każdy lekarz ma inną szkołę (ale ja w przeszłości nigdy nie poroniłam, może dlatego). Zaufaj lekarzowi Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Luteina! 05.05.05, 18:10 Dzięki Ja brałam za pierwszym razem duphaston, a teraz luteinę. W drugiej ciąży nie brałam nic i niestety poroniłam. Vikiko! Pocieszyłaś mnie U mnie co prawda "cuda" się nie działy, ale skoro odstawiłaś w 11 tyg. , to i ja zrobię tak jak mi ginka radzi. W końcu kobieta wie co robi, zresztą nie mam już więcej luteiny. Luteina jest to sztuczny progesteron podawany na początku ciąży na jej podtrzymanie. pozdrawiam dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
rzasia Re: Luteina! 07.05.05, 10:16 www.adamed.com.pl/produkty.asp?who=2&id=5&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś