mala67 21.07.05, 19:04 kupujecie te jednorazowe czy wielo?? ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolita27 Re: gatki poporodowe 21.07.05, 19:12 wszystkie moje kolezanki kupowaly jednorazowe i sie sprawdzily. ja tez takie kupie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia152 Re: gatki poporodowe 21.07.05, 19:24 jednorazowe, używalam ich w poprzedniej ciązy, są z cienkiej siateczki, wszystko trzymaja na swoim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
tin_t Re: gatki poporodowe 21.07.05, 19:50 wielorazowe, polecają wszystkie położne. Odpowiedz Link Zgłoś
tin_t Re: gatki poporodowe 21.07.05, 19:51 tin_t napisała: > wielorazowe, polecają wszystkie położne. JEDNORAZOWE, chciałam napisać, czy Wy też takie roztargnione w tej ciąży??? Odpowiedz Link Zgłoś
agaoswiecim Re: gatki poporodowe 21.07.05, 20:53 Ja polecam te jednorazowe bo jest wygodniej i nie trzeba prać bielizny, która i tak nie zawszę się dopierze. Ja używałam po pierwszym porodzie firmy bella 7 szt. 9 zł, nie wiem jak teraz z tą ceną bo jeszcze ich nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
murken Re: gatki poporodowe 22.07.05, 11:50 Czy te jednorazowe są z fizeliny? Słyszałam,że odparza się w nich krocze,i rana się nie goi.To opinia kilku koleżanek po porodach naturalnych i cc.W aptece tych z siateczki (Hartman) nie mogłam dostać,więc zamówiłam przez internet. A z czego wykonane są Belli? Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: gatki poporodowe 22.07.05, 13:06 Mam parę tych z fizeliny (spadek po znajomej, nie używała gdyż brakuje w tych majtaskach cyrkulacji powietrza ale chyba nie skorzystam, mam też te Hartmana i z tych właśnie znajoma była zadowolona, nawet je prała , chodziła w nich jeszcze w domku. Odpowiedz Link Zgłoś
agaoswiecim Re: gatki poporodowe 22.07.05, 15:44 Majteczki z belli są ( a przynajmniej były dwa lata temu) z przewiewnej siateczki, w pasie nieuciskająca gumka. Dostępne były w różnych rozmiarach. Teraz też muszę się za nimi zacząć rozglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
olenkaj Re: gatki poporodowe 22.07.05, 16:05 Po pierwszym porodzie miałam dwa rodzaje majtek poporodowych. Jedne z fizeliny, które były strasznie niewygodne, kiepsko trzymała sie na nich podpaska (pielucha bez kleju, bo tego używałam po porodzie i świetnie sie to sprawdzało, bo było bardzo przewiewne). Drugie były z siateczki (nie wiem jakiej firmy, ale nie wykluczam, ze tej o której była mowa) i byłam z nich bardzo zadowolona. Świetnie sie dopasowywały do ciała, nic się nie przesuwało i można je było używać wielokrotnie, bo dawały się prać i szybciuko schły. Faktem jest że były dośc drogie (o ile pamietam koło 7 PLN za sztuke, ale moge się mylić, bo to było 2 lata temu), ale wygoda i komfort rekompensowały cene. Odpowiedz Link Zgłoś
malta25 Re: gatki poporodowe 22.07.05, 16:10 Kupiłam sobie dzisiaj w aptece. Jednorazówki. 7,90 zł za 7 sztuk. Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: gatki poporodowe 24.07.05, 13:11 Ja kupilam z siateczki,pakowane po 2szt.-cena 7.50. Tez czytalam,ze takie z fizeliny sie nie sprawdzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: gatki poporodowe 27.07.05, 23:53 dziewczyny, u mnie w aptekach tylko maja flizelinowe i nie slyszeli o tych z siteczki, jesli macie link na allegro, przekazcie proszę; czy kupowalyscie te Hartmanna, i sa one jednorazowe-z siateczki? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Do maggie2229 28.07.05, 10:25 Link allegro do aukcji z majteczkami hartmana- moim zdaniem w przystępnej cenie. www.allegro.pl/show_item.php?item=57703128 Ania Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re:jeszcze raz Do maggie2229 28.07.05, 10:27 www.allegro.pl/show_item.php?item=58899665 ten jest aktualny Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re:jeszcze raz Do maggie2229 28.07.05, 21:50 Dziewczyny a ile sztuk tych majtek najlepiej zakupić? Zakładam, że nosi się je tylko w szpitalu? Bo po domu to już chyba w normalnych + częste wietrzenie Odpowiedz Link Zgłoś