mala67 03.10.05, 13:57 dziewczyny przy porodzie wylazl mi chyba hemoroid (nigdy nie mialam wiec chyba)co z nim zrobic? ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miodzio_k Re: hemoroid 03.10.05, 17:50 Kochana ja po porodzie też miałam hemoroida. Stosowałam maść na tą przypadłość. Wyciąg z kasztanowca to był chyba. Też nigdy nie miałam ale wysiłek porodowy robi swoje. Zapytaj w aptece dadzą ci coś skutecznego. Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: hemoroid 03.10.05, 20:31 he he ja tez dostałam w prezencie po poirodzie hemoroidzika, ale ponoc to normalna pozostałosc po poreodzie... Mnie to nie boli wiec i niczym nie smaruje ale w szpitalu dawali mi na to czopki hemofor czy cos takiego podobno bardzo dobre a przy tym tanie Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: hemoroid 03.10.05, 20:38 ja dstalam takie cos przed samym porodem teraz juz jest mniejszy ale jeszcze do konca nie zanikl lekarz pwiedzial mi ze da mi na to cos ale dopiero po porodzie ide 17 na wizyte wiec pewnie cs dostane na koncowe dobicie hemoroida Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia81 Re: hemoroid 04.10.05, 09:36 dziewczyny mnie tez po porodzie spotkala ta przyjemnosc i dostawalam w szpitalu czopki hemorol(bez recepty) i masc neo-aesculan.naprawde szybko sie z nim rozprawilam i polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś