smok18 26.10.05, 07:51 Moja Droga!Jako,że jestesmy z Olsztyna,ciekawi mnie dodatkowo co u ciebie słychać?Nie odzywasz sie,nie widać cie na forum.Daj znać.Mam nadzieje,że wszystko ok.Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala781 Re: MALA781,co sie z toba dzieje???? 26.10.05, 08:04 Cześć. Jestem ale żadko tu zaglądam, bo po zamianie stanowisk pracy u nas jest kosmos...nikt nie wiem co ma robić...pracy jak nigdy i tak właściwie mam dość...tak myślę że od stycznia pójdę już na zwolnienie... dziś idę do mojego lekarza z wynikami ...mam nadzieję że wszystko o.k. czytałam o wypadku...dobrze że wszystko w porzadku a tak poza tym niewiele się zmienia....może trochę lepiej się czuję ... to juz 11 tydz. i 6 dni...więc juz coś...pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
smok18 Re: MALA781,co sie z toba dzieje???? 26.10.05, 08:28 Uff!No to kamien spadł mi z serca,bo bałam się że coś nie tak. Ja staram się nie przepracowywać,żadnych nadgodzin i delegacji.Tym bardziej,że coś czuje,że przez ciąże stałam się pracownikiem drugiej kategorii,ale mam ich w D... Ty też uważaj na siebie i jak poczujesz brak siły na prace,to polez sobie w domku,polataj po sklepach,żadnej łaski nikomu nie robisz! Daj znac jak tam u Pani Doktor!A gdzie robiłaś badania?Ja mam blisko do MEDYKA na Janowicza,wiec wszystkie robie tam.Pozdrawiam ciebie i twój "jedenasty tydzień". Odpowiedz Link Zgłoś
mala781 Re: MALA781,co sie z toba dzieje???? 26.10.05, 14:13 Ja robię badania w szpitalu miejskim bo mam blisko z domu i z pracy...w pracy tez nie zostaję ani minuty dłużej...kierowniczka wie dlaczego i jak będzie coś nie tak to pożegnam pracę na parę miesięcy, już na czymś zupełnie innym mi zależy...dam znać jutro jak po badaniu...pa! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia10 Re: MALA781,co sie z toba dzieje???? 15.11.05, 21:29 Hej dziewczyny, chciałam sie dołączyć do Was Olsztynianek . Jestem w 12 tyg. ciąży i też chodzę do lekarza ze szpitala Miejskiego. bardzo dobrze wspominam ten szpital z pierwszego porodu - mam już prawie dwuletniego synka. A z Mala781, to chyba nawet mieszkamy po sąsiedzku - ja mieszkam na Podgrodziu. Pozdrowionka, Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
mala781 Witamy 16.11.05, 07:35 Cieszymy się że dołączasz.... Gosia i 15 tyg. synek... Odpowiedz Link Zgłoś
smok18 Re: Witamy 16.11.05, 07:47 To to fajnie ,że też jesteś z Olsztyna,bo malutko tu nas.Niewiem,może u nas najniższy przyrost naturalny?ha,ha!Trzymaj się i odzywaj do nas.Magda,14tydzień,Jaroty,chodze prywatnie do Beaty Olszewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia10 Re: Witamy 16.11.05, 09:31 Ja chodzę do dr Krasuckiego. Jestem bardzo zadowolona. Dziś właśnie mam kolejną wizytę, wierzę, że wszystko jest ok ale jednak stresik zawsze jest. A tak w ogóle to na kiedy macie termin i gdzie chciałabyście rodzić? Mój synuś będzie miał rodzeństwo - jak wszystko będzie z planem - przełom maja i czerwca. Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
martano Re: Witamy 16.11.05, 09:41 cześć ja również jestem z olsztyna i mieszkam na sucharskiego chodzę do gimeły termin mam na 21 05 pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś
smok18 Re: MALA781,co sie z toba dzieje???? 16.11.05, 09:59 Ja mam termin na 17 maja,czy bedzie punktualnie zobaczymy.Jeszcze troche czasu przed nami!Ja jestem bardzo zadowolona z doktor Olszewskiej,chociaż po raz pierwszy opiekuje sie mną gin kobieta.Nazwiska waszych ginów sa znane i słyszałam dobre opinie o nich.Takze wszystko bedzie dobrze.Pózniej założę oddzielny post tylko dla nas olsztynianek,bo reszta miast już ma swoje.To sobie tam pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś