Dodaj do ulubionych

USG 3D - w Krakowie

25.11.05, 15:46
Dziewczyny gdzie w Krakowie mozna zrobic takie USG i mniej wiecej za ile.
A 4D? Nie bardzo znam sie na tym - czym to sie rozni i w ogole ale przed
chwila ogladalam film "W lonie matki" i jestem zachwycona widokami z tego USG.
Obserwuj wątek
    • aniak-i Re: USG 3D - w Krakowie 25.11.05, 15:52
      ja tez nie wiem -chodze prywatnie ale mój gin takiego nie ma.Mi sie jeszcze
      sciaga ten film ale jak zobacze to pewnie taz bede takie chciałasmile
      pozdrawiam Wassmilesmile
    • vanilia25 asiu 26.11.05, 10:34
      czy mfka dala znac juz w sprawie tego usg? masz tam telefon zeby sie
      zarejestrowac do herbewa? dzieki za wiadomosci
      • asiaaa1 Re: asiu 26.11.05, 10:44
        dam znac jak sie cos dowiem.
        Pozdrawiam!
        • vanilia25 Re: asiu 27.11.05, 11:15
          asia wlasnie czytalam odpowiedz mfka na CIP, no i poprostu robia nas kobitki w
          konia. okazalo sie na miejscu ze to normalne usg tylko ze bardzo dobry sprzet.
    • lunatica W Krakowie, 14.12.05, 16:46
      nie nikt nie robi USG 3D, pyatłam o to ostatnio moją lekarkę, ona chętne
      kieruje do Warszawy... niestety.
      • bialy_oleander5 W Krakowie, 14.12.05, 18:05
        Witajcie!
        Tutaj majówka 2005. Ja ja byłam w ciąży to nigdzie nie mogłam znaleźć oferty
        USG 3D. NIektóre gabinet podszywają się pod to oferując po prostu USG na dobrym
        sprzęcie. Najczęsciej kierowali mnie na ul. Wrocławską. Nigdy tam nie byłam,
        ale możecie sprawdzić (podobno tam jest jakaś prywatna klinika).
        Ogólnie to z naszego forum tylko Warszawianki chwaliły się takim badaniem. Więc
        chyba tylko w stolicy...
        Trzymajcie się ciepło, cieszcie każdą chwilą (zazdroszczę wam bardzo) i
        zapraszamy z pytaniami do nas.
        Ania i Jaś
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=32026352&v=2&s=0
    • mfka Re: USG 3D - w Krakowie 14.12.05, 18:42
      Nie ma USG3D w Krakowie! Podobmo ma być po Nowym Roku na Ujastku. Ale czy to
      prawda...? Ja wybrałam się do Warszawy i nie żałuje. Znalazłam w Warszawie
      bardzo dobrego specjalistę i jestem teraz spokojniejsza po takim badaniu. Choć
      to całodniowa wyprawa i trochę kosztów to naprawdę opłaca się. Jeśli któraś z
      Was jest zainteresowana podam namiar na klinikę gdzie byłam. A sporo się
      naczytałam zanim wybrałam gdzie pojechać na to badanie.
    • indiangirl1 Re: USG 3D - w Krakowie 14.12.05, 22:59
      W Bytomiu jest USG 3D. Ok.160zł razem z nagraną płytką, bez płytki chyba 135zł.
      Przychodnia Sigma-bi. www.sigma-bi.pl. Mam zamiar tam się wybrać, bliżej niż
      Warszawa i taniej. Pozdro
      • mfka Re: USG 3D - w Krakowie 15.12.05, 09:41
        Też miałam się tam jechać ze wzgledu na odległość, ale wybrałam Warszawę, nie
        da się ukryć, zdecydowanie mają tam lepszy sprzęt.
        • k_maja PYTANIE Do mfka!!! 18.12.05, 15:17
          Hej,
          Mam siostre w Warszawie i tak sobie mysle, ze to moze dobry pomysl pojechac w
          odwiedziny a przy okazji zrobic usg 3D. Więc w związku z tym ogromna prosba -
          czy moglabys podac dokladne namiary na klinike, w ktorej robilas to usg? I czy
          trzeba sie wczesniej umawiac, jakie sa terminy i inne tego typu praktyczne
          informacje. Bede Ci bardzo wdzieczna - bo w sumie moze czas juz to zalatwiac, a
          dzieki Tobie moge zaoszczedzic sporo czasu smile
          Kasia
          • mfka Re: PYTANIE Do mfka!!! 18.12.05, 19:01
            Byłam u dr Zwolińskiego na ul. Grenadierów 21 CERDENT. Rewelacyjny lekarz z
            niesamowitym podejściem do pacjentki, nie odpuści dopóki wszystkiego nie
            sprawdzi. Co do terminów, to ja zadzwoniłam w poniedziałek rano, a na środę
            byłam już umówiona na badanie. Do W-wy jechałam pociągiem, niecałe 3 godz. Nie
            ma sensu pchać się samochodem. Wysiada się na Dworcu Wschodnim (ostatni jadąc z
            Krakowa, tzn. po Zachodnim i Centralnym), a z dworca do tej przychodni jest
            bardzo blisko. Można wsiąść w autobus 135 albo w TAXI, tylko koszt z dworca ok.
            25 zł - tak zdzierają, a spowrotem za radiotaxi płaciliśmy 10zł.
            Telefon i informację znajdziesz na stronie: www.cerdent.medserwis.pl
            • k_maja Re: PYTANIE Do mfka!!! 18.12.05, 20:58
              dzięki wieeeeeelkie!!!!! smile))
            • k_maja Re: PYTANIE Do mfka!!! 18.12.05, 21:01
              a, jeszcze jedno pytanie: ile zapłaciłaś za badanie? i co dostałaś "na pamiątkę"
              - zdjęcia czy filmik?
              dzięki raz jeszcze
              kasia
              • mfka Re: PYTANIE Do mfka!!! 19.12.05, 09:07
                Badanie kosztowało 200 zł. i trwało ok. 1,5 godz., bo pan doktor musiał
                dokładnie obejrzeć maluszka, a ten się cały czas chował. Ale w końcu się udało
                go oglądnąć. Na pamiatkę dostałam 3 zdjęcia i płytkę z filmikiem i całym
                przebiegiem badania tzn. pomiarami. Ja byłam w 19-stym tyg. W takim okresie
                maluszek jeszcze nie wygląda zbyt fajnie, ale jest to czas najlepszy na
                pomiary. Natomiast gdybym była około 23-24 tyg. to wtedy dziecko już ładnie
                wygląda (lepsza pamiątka) no i można w pełni ocenić pracę serduszka, bo jest w
                pełni rozwinięte. Natomiast z pomiarami jest gorzej, bo dzidziuś już jest zbyt
                duży. Pan doktor Zwoliński przyjmuje w poniedziałki i środy od 16.
                • k_maja Re: PYTANIE Do mfka!!! 19.12.05, 10:25
                  No to już wiem wszystko! smile jeszcze raz baaardzo Ci dziękuję!
                  kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka