doso1 06.03.06, 14:39 Czy ktoras z Was orientuje sie moze czy sa jakis sklepy internetowe, w ktorych mozna kupic np. pieluchy jednorazowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati775 Re: Sklepy internetowe 06.03.06, 14:54 a allegro? tam mozna wszystko kupic Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 Re: Sklepy internetowe 06.03.06, 15:15 patrzylam juz tam, ale akurat tego co mnie interesuje nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Sklepy internetowe 06.03.06, 18:29 www.hipernet24.pl Przy okazji robię większe zakupy jak w supermarkecie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: Sklepy internetowe 06.03.06, 22:10 weszlam na ta stronke i jestem w szoku, moge z domu nie wychodzic a zakupy do mnie przyjda Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 do sdomitrz 07.03.06, 08:30 A w jaki sposob ja mam np. wybrac rodzaj sloiczka, ktory chce kupic? Probowalam na Gerberze i pojawia sie tylko, ze sa to np przetarte owoce czy mieso, zbiorowe zdjecie i dodaj do koszyka A moze ja po prostu jako prawdziwa blondynka za glupia na to jestem Odpowiedz Link Zgłoś
doso1 Re: do sdomitrz-pytanie nieaktualne :-) 07.03.06, 09:51 juz opanowalam jak sie to robi Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: Sklepy internetowe 06.03.06, 22:46 to jst ekstra tylko musze zrobic duza liste i zapasy na jakis czas naprade git mozliwosc kupowania przez interneto to straszna oszczednosc czasu fantastyczna Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Sklepy internetowe 07.03.06, 13:02 Opcje słoiczków można wybierać już po naciśnięciu <<dodaj do koszyka>>. Wtedy pojawiają się różne warianty. Naprawdę polecam - zawsze dostawy są na czas, wniosą do domu. A jeżeli chodzi o opłatę za transport, to ja tak sądzę, że cenowo to się wyrówna. Bo jak idę do sklepu osiedlowego i kupuję te same produkty o ok. 0,5 - 0,7 zł drożej, niż w markecie, to tyle właśnie wyjdzie, gdy zrobie większe zakupy na osiedlu. No imuszę jeszcze to wszystko sama dźwigać i tracić czas. A w hipernecie można stworzyć listę ulubionych produktów i juz nie tracić czasu na poszukiwania. Pozatym jest dział zdrowej żywności i są tam produkty np. bezglutenowe, co dla niektórych jest ważne. Można też zamówić kosz warzyw ekologicznych do domu. Pampersy tańsze niż wszędzie Przy małych dzieciach i braku pomocy to naprawdę się opłaca! Odpowiedz Link Zgłoś
asmi7 Re: Sklepy internetowe 07.03.06, 14:08 Ja polecam aptekę internetową vena-vita.pl/ . Naprawdę rewelacja - ceny dużo, dużo niższe niż w normalnych aptekach (przynajmniej jesli chodzi o kosmetyki A-dermy, które u nich zamawiałam), przesyłka szybka, wszystko bezproblemowo. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś