justin301 21.03.06, 15:15 Niestety, więc ide kupić Elidel. Mam nadzieję, ze pomoże i zabieram się za odstawianie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asmi7 Re: mamy ASZ 21.03.06, 16:00 Justynko, bardzo mi przykro, że to jednak AZS. U kogo byliście(alergolog, dermatolog)? Mam nadzieję, że szybko sobie z tym poradzicie. Nie chcę robić Ci mętliku w głowie (trzymaj się zaleceń lekarza), ale elidel stosuj raczej ostrożnie - tylko wtedy kiedy jest to naprawdę konieczne. Buziaki dla Was! Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: mamy ASZ 21.03.06, 21:00 Justynko jesli to AZS to nie miej wyrzutow ze to od jedzenia,na uczulenie moze wpływac dosłownie wszystko a przede wszystkim srodowisko,grzyby,plesnie,kurz,chemia ,no i nerwica . Ale pamietaj to przechodzi predzej czy pozniej!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: mamy ASZ 21.03.06, 21:48 Justynko,ja tak sie zastanawiam,że skoro problem u Was dotyczy jedynie policzka-jak pamiętam zero pękającej skóry czy czerwonych plam za uszami, w zgięciach łokci i kolan...to może to blędna i na wyrost diagnoza? Nie zamartwiaj się tylko z góry...i nie myśl o tym co ja pisałam o przejściach z moją małą - my mamy wyjątkowo paskudny przypadek AZS... Odpowiedz Link Zgłoś