Dodaj do ulubionych

SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE

03.04.06, 14:40
Mamy wielką ochotę się spotkać jeszcze zanim będziemy całkiem niezdatne do
wychodzenia swobodnego z domu. Proponuję w najbliższy czwartek tj. 6 kwietnia
w jakiejś kawiarence w PLAZIE (może byc na przykład lodziarnia na I pietrze)
o godzinie 11 lub 12? Piszcie czy Wam pasuje i kto się przyłączy do mnie i do
nitki111....
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • aniak-i Re: SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE 03.04.06, 17:06
      hejsmile to swietny pomysłsmile własnie czwartki mam wolnesmile ale jescze musze poczekac
      na meza bo własnie dlatego ze ja mam wolne on tez miał plan sie urwac wczesniej
      i mielismy pojechac na zakupy-ale zobaczymy jak to bedzie. przed noca dam znacsmile
      • sykol Re: SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE 03.04.06, 21:04
        Hej,jestem tu"nowa" jesli mozna tak powiedziec,z opóznieniem znalazłam ten topic,chętnie bym sie dołączyła,jesli nie macie nic przeciwko
        pozdrawiam
        sylwia
        • floraservice Re: SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE 03.04.06, 23:10
          No jasne, że nie mamy nic przeciwko temu, żebys sie do nas dołączyła. Jeśli
          tylko masz ochotę na brzuchate pogaduszki - zapraszamy. Będzie nas zatem już
          cztery... fajnie!!! Kto jeszcze???
          • kropka262 Re: SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE 04.04.06, 08:31
            Witajcie!
            Ja chcialabym sie dolaczyc ale niestety w tych godzinach jestem w pracy. Wy nie
            pracujecie? W zasadzie dzisiaj wstalam chyba za wczesnie i zaczelam myslec o
            wyjsciu do domu i wzieciu juz chorobowego. Zaczely mi puchnac nogi i coraz
            mniej mam sily. Mialam pracowac do Swiat ale moze juz dzisiaj skoncze. Gdyby
            tak sie stalo, prawdopodobnie dolacze sie do was.
            Pozdrowionka
            Monika
    • nitka111 Re: SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE 04.04.06, 11:20
      up!!!!!!! może ktoś jeszcze do nas dołączy smile
      • kicia781 Re: SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE 04.04.06, 13:22
        cześć dziewczyny ja też z przyjemnością spotkam się z wami. A więc do czwartku!!
        • aniak-i Re: SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE 04.04.06, 22:58
          to o której i gdzie????
          jak by co to mój nr tel: 504974128smile
    • nitka111 Proponuję godzinę 12 - stą, 05.04.06, 08:52
      a jeśli chodzi o miejsce nie mam typów, wiadomo wolałabym takie gdzie będę mogła
      bez przeszkód dojechać, ale i tak pewnie nie zgramy się i któraś zawsze będzie
      miała gorzej smile.
      • floraservice czas na konkretne decyzje... 05.04.06, 12:25
        Więc spotkajmy się jutro, czyli w czwartek w Plazie, o godzinie 12.00. Na I
        piętrze jest taka lodziarnia (chyba "zielonej budki") - tam zbierzmy się, a
        jeśli nie bedzie nam odpowiadać, zawsze mozemy sie gdzies przenieść...
        Strasznie sie juz cieszę na to spotkanie...
        Aaaa... czy któraś może zabrac ze sobą aparat, zebysmy popstrykały sobie
        zdjęcia? Ja niestety nie mam cyfrówki.. ;-((
    • floraservice Jeszcze jedno... 05.04.06, 12:27
      Jeśli któras z Was miałaby problemy z dotarciem własnie tam, to niech da mi
      znać... bedę kursowała jutro samochodzikiem, więc mogę tak jakos ustalic trasę,
      by zgarnąć po drodze w razie czego....
      mój tel. 0692-407-535
      • nitka111 Re: Jeszcze jedno... 05.04.06, 14:44
        Wezmę aparat jak tylko nie zapomnę, to w takim razie o 12 w Plazie na 1 piętrze,
        do zobaczenia kiss
      • jusia111 :( 05.04.06, 20:45
        Myślałam, że do Was dołączę, ale teściowie nie skończyli jeszcze remontu i nie
        mam z kim zostawić córci. Jak będziemy obie w formie to ją wezmę i przyjdziemy
        na chwilkę. Ale nic pewnego. W każdym razie życzę miłego spotkanka.
        • rybinek17 Re: :( 05.04.06, 23:19
          Ja chciałam bardzo podziękować Anitce za zaproszenie na spotkanie. Chciałabym
          bardzo was poznać ale Plaza to dla mnie kawał drogi i niestety nie bardzo jak
          mam się tam doturlać. Jest iskierka nadzieji, że mąż mnie przywiezie autem ale
          niestety do ostatniej chwili nie będę tego pewna. Gdyby mi się udało będę
          dzwonić do Nitki z doświadczenia już wiem że takie spotkanka trochę sobie
          trwają. No nic przekonamy się jutro, ale tak czy siak życzę udanej zabawy i
          mnóstwa śmiechu .
          Pozdrawiam Was brzuchatki!!!!!
          Aga
          • floraservice Re: do Rybinka 05.04.06, 23:25
            A gdzie mieszkasz i skąd by Cie trzeba było zabrać na nasze spotkanie? Będę
            jutro od rana krązyc po mieście załatwiając rówżne sprawki, więc mogłabym
            ewentualnie Ciebie też zgarnąć po drodze... Jeśli chcesz to napisz jeszcze
            teraz szybciutko, zanim pójde spa, na gg (2513407) lub zadzwoń jutro rankiem...
            Pozdrawiam
            • rybinek17 Re: Do Organizatorki!!!!!!! 06.04.06, 00:07
              Mieszkam aż na Klinach za góra Borkowską i nie piszę się na samotny wypad do
              Plazy szczególnie jak bedzie taka pogoda jak dziś i mając trzy przesiadki po
              drodze. Jeśli zawita słoneczko może się przekonam. Z mężem porozmawiam rano,
              nie chcę cię specjalnie fatygować Flora, ale to bardzo miŁo z twojej strony.
              Bedziemy w kontakcie w razie potrzeby. Jeszcze raz bardzo dziekuję.
              • floraservice Re: Do Organizatorki!!!!!!! 06.04.06, 00:49
                No widzisz Rybinek... a ja jutro jestem na badaniach w przychodni na Piaskach.
                Tyle, ze rankiem, więc przed 10 mogłabym Cie zabrać, nie wiem tylko czy to nie
                za wczesnie dla Ciebie...
                • kropka262 Re: Do Organizatorki!!!!!!! 06.04.06, 09:02
                  Ja dziewczyny jestem nadal w pracy, wiec nie uda mi sie dojechac. Choc bede
                  bardzo blisko was, doslownie 5 minut drogi samochodem, bo pracuje wlasnie na
                  Al. Pokoju. Szkoda... Moze zorganizujemy jeszcze jedno spotkanko np. po
                  swietach, wtedy na pewno bede juz wolna od pracy.

A poki co, bawcie sie dobrze i wklejcie zdjecia z waszego spotkanka.
                  Pozdrowienia,
                  Monika
    • sykol Re: SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE 06.04.06, 11:18
      mimo wielkich chęci nie przyjde,moje dziecko chyba chce sybciej na swiat przyjsc i lekarz zalecil rezim łózkowy,wlasnie wrociłam od gina
      no nic mam nadzieje ze co sie odwlecze to nie uciecze
      pozdrawiam wyszstkie przyszłe mamy
      moze za jakis czas znów bedzie spotkanie ....
      • aniak-i Re: SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE 08.04.06, 10:36
        hejsmile i jak posmile brzusie podobnesmile
        jestem na etapie wrzucania zdjecsmilesmile hihi
        • kicia781 Re: SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE 08.04.06, 12:48
          cześć dziewczyny, było bardzo przyjemnie i jeszcze raz dziękuję wam za
          spotkanie. Pozdrawiam
          Magda
          • rybinek17 Re: Do Kicia781!!! 09.04.06, 17:59
            Madziu oto dane tych deweloperów: pierwszy jest od tych domków jednorodzinnych
            i jest to www.quercus-dom.pl a drugi jest od mieszkań www.providentia.com.pl
            budujące osiedle "Pod Wawrzynami" w Wieliczce.
            Pozdrawiam sąsiadkę.
            Aga
            • kicia781 Re: Do Kicia781!!! 10.04.06, 15:51
              Dziękuję Ci ślicznie, że o mnie pamiętałaś i również pozdrawiam, A tak w ogóle
              to malujecie już pisanki smile
          • rybinek17 Re: SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE 09.04.06, 18:01
            Ja tez się dopisuję do podziękowań za wspaniale spędzone przedpołudnie. Było mi
            bardzo miło i serdecznie was wszystkie pozdrawiam.
            Aga
            • nitka111 Re: SPOTKANIE MAÓWEK W KRAKOWIE 09.04.06, 18:12
              Ja również dziękuję, było naprawdę miło smile)), tylko czas za szybko zleciał........
              Pozdrawiam Anita
              • floraservice Re: ja też dziekuję... 09.04.06, 22:44
                az mi głupio, że dopiero dzisiaj, ale zaczął sie sezon na ogródkowe porady i
                projekty i wreszcie zaczęli do mnie docierać klienci... (oby ich było jak
                najwięcej wink)
                Bardzo, bardzo mi było miło, ze sie spotkałysmy. Nie ma to jak zrozumienie i
                wsparcie kogos kto "jedzie na tym samym wózku". No i, że osoby znane z
                wypowiedzi na forum okazały sie świetnymi babkami z krwi i kosci, z którymi
                miło pogadać, posmiac się, zjeść co nieco dobrego (mniam, mniam te lody....
                hmmm...). Było świetnie i mam nadzieję, ze bedziemy miały okazje spotkac się
                jeszcze nie jeden raz...
                Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka