moniquev 07.04.06, 11:34 mam problem wpisalam sie do statystyki vanike i nie zapisalo sie wszystko poczawszy od wzrostu stasia a wpisywalam i co teraz? pozdrawiam monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doris_doris1 Re: do kika 07.04.06, 11:50 o właśnie ja też mam z tym związane pytanko wykazala sie kiedyś wyjątkową pierdołowatością i pzy klikaniu jaoś wklikło mi się ze mam jeszcze dwoje pociech........łoj to by było Oliwka na razie jest samotnicą, zadnych sióstr ani braci no przynajmniej mnie o tym nic nie wiadomo Ale moze to prorocze klikanie było?;P w kazdym razie moje pytanie brzmi: czy mozna to naprawić? choc nie przeszkadza mi to okrutnie, ale skoro został poruszony temat to zapytowuję? Odpowiedz Link Zgłoś
doris_doris1 Re: do kika 07.04.06, 12:06 to chyba pozaostaje mi tylko jedno: wziąc się za robotę i tak pokombinowac by statystyka była prawdziwa;P pyatnie co na to mój mąz? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
moniquev Re: do kika 07.04.06, 12:08 przepraszam ze tak non stop pisze ale nie umie inaczej podejrzec waszych odp. Odpowiedz Link Zgłoś
tin_t Re: do kika 07.04.06, 13:40 moniquev,w sprawie tego podglądania odpowiedzi, spróbuj cojakiś czas dać "odśwież" w przeglądarce. a w sprawie statystyki, napisz do vanike na mail gazetowy! gdzieś widziałam, że ona mianuje jakieś adminki do statystyk, czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
moniquev Re: do kika 07.04.06, 15:19 dziekuje bardzo juz napisalam do vanike...mam nadzieje ze da sie to odkrecic Odpowiedz Link Zgłoś