patrycjabl79 01.05.06, 13:05 uchronilyscie sie majoweczki przed rozstepami czy jednak was dopadly??? ja poki co (odpukac!!!)nie mam ani jednego, nawet ostatnio polozna mnie pochwalila a brzus dzuyyyyyyyy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agness25 Re: A jak z rozstepami?? 01.05.06, 14:30 u mnie niestety pojawiło się kilka dopiero w zeszłym tygodniu a już myślałam, że uda się przetrwać całą ciążę bez rozstępow Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: A jak z rozstepami?? 01.05.06, 14:32 Ja się ustrzegłam jakoś przed rozstępami pomimo 19-kilowego przyrostu wagi. Biust smaruję dalej, bo po porodzie jeszcze się powiększył Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kotek Re: A jak z rozstepami?? 01.05.06, 16:56 ja jak na razie jestem tez bez rozstepów..ale za to zauważyłam celulitis..no ale to z przyrostu wody w organiźmie..no i da się go usunąc z mojego ciała z tego co juz doswiadczyłam..także troche dietki..ćwiczeń i nie będzie widac..no ale ja juz bym chciała urodzić..czekam i czekam..do terminu 7 dni a tu na razie nic..pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
zu2ka Re: A jak z rozstepami?? 01.05.06, 17:01 Narazie rozstępów brak. Ale jaaaaki cellulitis!!!!! OKROPNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: A jak z rozstepami?? 01.05.06, 17:25 zero rozstępów ale od tygodnia mój organizm gromadzi wode nogi jak słoniowe no i faktycznie na dupce celulit ale niezbyt dużo...mama nadzieję,że po porodzie zniknie wraz z pozbyciem się nadmiaru wody... Odpowiedz Link Zgłoś
b.brzozowska1 Re: A jak z rozstepami?? 01.05.06, 20:51 u mnie tak samo-rozstepow brak, ale celulit okropielny ( trzeba bedzie nad nim popracowac, jak nic) Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: A jak z rozstepami?? 01.05.06, 20:54 Ja niestety mam kilka na piersiach, za to na brzuszku ani jednego, celulitu też nie mam. No cóż widać nie wszystko moż być idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maga202 Re: A jak z rozstepami?? 02.05.06, 09:26 Brzuch mam ogromny, za 2 tygodnie cc a rozstępów na szczęście nie ma. Za to piersi mi jakoś sflaczały. Ćwiczę codziennie i masuję je oliwką ujędrniającą, a może Wy coś polecicie? Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: A jak z rozstepami?? 24.05.06, 18:50 mi się zrobiły okropne, do tego pieką i swędzą! z pierwszym synkiem zrobiło mi się dosłownie parę po porodzie jak wszystko spadło, jestem załamana Muszę zbierac na jakas operacje chyba Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Chyba Was załamię ;-( 24.05.06, 21:25 Ja miałam piękny, bardzo duży brzuch bez rozstępów do momentu, gdy położyli mnie w szpitalu na obserwacji ktg. Małego tak wkurzały te cisnące go paski, że cały czas z jednej strony przepychał się z nimi wypychając dupinkę... No i rozstępy, co prawda niewielkie, zrobiły mi się w ostatnim tygodniu przed porodem! Trudno, mam Mustelę na rozstępy i zobaczymy czy coś pomoże Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 A cellulit... 24.05.06, 21:27 ... faktycznie okropny!!! (( Trzeba będzie ostro ćwiczyć i ujędrniać skórę. Na szczęście wodę szybko się wysikuje, no i maleństwo wyciąga... Odpowiedz Link Zgłoś