Dodaj do ulubionych

Do Demarta:)

03.05.06, 19:40
pozdrowienia wielkie dla Opolka. Mieszkalam tam 20 lat i nadal mam wielki
sentyment do tego miastasmile). A juz watpilam, ze nikogo na forum z opola nie
ma, a tu jednak niespodzianka- bardzo mila. Pozdrawiam- obecnie mieszkanka
Krakowa. Rodzisz rozumiem na rejmonta?. Trzymam kciuki.
tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060517/dt/6/k/3692/preg
.png- Nasz Synuś
Obserwuj wątek
    • demarta Re: Do Demarta:) 08.05.06, 22:39
      to zabrzmi może mał szczerze, ale dokładnie rok i chwilę temu byłam jeszcze
      mieszkanką ... krakowa, po 10 latach mieszkania w opolu doszłam do wniosku, że
      muszę coś zmienić w swoim życiu, spakowałam się i uciekłam stąd raz na zawsze
      (tak wtedy myślałam), no ale po roku spotkałam mojego małżowina i okazało się,
      że z nim czeka mnie przyszłość w ..... opolu. wróciłam więc tu z uśmiechem na
      twarzy, na stare znane śmieci, ale ubolewam nad tym czego mi tu brak, a co
      miałam w zasięgu ręki... targowicho na kazimierzu, kawka w mleczarni, piffko do
      rana w alchemii, sałatka w chimerze, komedyjka w bagateli raz na jakiś
      czas..... ech, łezka się w oku kręci..... a dziś codziennie chwila
      zastanowienia, czy dziś odwiedzę przybytek na reymonta, a może za tydzień...?
      • rasbery00 Re: Do Demarta:) 09.05.06, 12:34
        Hej dziewczyny,ale szok,ja tez jestem z opola ale od 10 lat mieszkam w
        Krakowie, myslalam ze jestem tu taka jedyna ,pozdrawiam serdecznie
        • vanilia25 Ale miło:))) 09.05.06, 15:16
          Każedemu się łezka kręci w oczku, za czymś miłym sprzed lat (opolskie wypady po
          knajpach, a że ich mało to fajnie się łaziło, spotkało ze znajomymi i super
          było. Poza tym wszędzie blisko. Wogóle opole jest super!!). Ja od 5 lat
          mieszkam w krakowie (z czego 3 na kazimierzu), i już zapewne tak zostanie, bo i
          mąż stąd i praca tu i mieszkanko, no i tu lada dzionek urodzi się Nasz ukochany
          i wyczekiwany synulek.smile)) Pozdrawiam bardzo gorąco.
          tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060517/dt/6/k/3692/preg.p
          ng- Nasz Synuś
          • demarta vaniliaaaaaaaaaaa 09.05.06, 21:53
            buuuuuuu, jak ja ci zazdroszcze!!!! i jednoczesnie nie rozumiem tych pozytywów
            na temat opola..... ale jak się chwilkę zastanowie, to pamiętam jak rok temu i
            w moich oczach opole nabrało rumieńców, bo z daleka, z perspektywy krakowa
            wszystko w opolu ładniejsze, fajniejsze... zwłaszcza, jak codzienność to
            krakowski kazimierz... w opolu trzeba naprawdę bardzo sie postarać o swoje
            miejsca, swoje klimaty, swoją paczkę, żeby móc przestać wspominać krakowskie
            klimaty i nauczyć się żyć TU z satysfakcją - trudne aczkolwiek wykonalne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka