asmi7 23.06.06, 09:38 Zastanawiam sie nad kupnem (wczoraj ogladałąm w Mothercare, 25 zł). Czy któraś z Was wie coś na temat jej skutecznosci i czy jest bezpieczna dla naszych maluchów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdec Re: bransoletka przeciw komarom 23.06.06, 09:42 Tu jest trochę wiadomości o tej bransoletce: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=43801092&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
asmi7 Re: bransoletka przeciw komarom 23.06.06, 10:03 Dzięki. Ciekawa jestem opinii naszej w1pauli - widziałam w tamtym wątku, ze planuje kupić. W1paula, jeśli już kupiłaś, to napisz jaki jest ten zapach, bardzo intensywny? Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: bransoletka przeciw komarom 24.06.06, 22:57 Kupiłam ale nie dla siebie tylko dla forumowych koleżanek. Ja na spacerkach używam plasterków przeciw komarom a w domu lapmki odstraszającej komary. Zastanawiałam się nad bransoletką, ale nie miałabym jej gdzie przyczepić. Gdzieś na Hubciku odpada, bo wszystko co znajdzie pakuje do buziaka a plasterek przyklejam albo na zawnątrz budki albo wysoko wewnątrz i jest ok. a dla zainteresowanych w Arkadii i Wola Park zostały tylko różowe, no chyba że dowiozą. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: bransoletka przeciw komarom 24.06.06, 23:01 A gdzie kupić plasterek? Pytałam w kilku aptekach (Białystok) i nikt czegoś takiego nie sprzedawał. Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: bransoletka przeciw komarom 24.06.06, 23:14 Ja kupowałam w aptece. Jak chcesz, to mogę ci kupic i przesłać. Jakby coś to pisz na recepcja@elemis.alpha.pl bo tu częściej odbieram pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: bransoletka przeciw komarom 25.06.06, 18:18 dzis kupilismy juz wyprobowalsmy na spacerku wedlug nie naprawde dziala smierdzi jak cholera zapielam Karolowi pod pacha raczej nie zwracal uwag ale jak sie wysunela z pod koszulki to chcial brac do buzi ale tak wogole to ok nic go nie ugryzlo Odpowiedz Link Zgłoś