nekokoneko 27.06.06, 11:54 I jak tam aplikacja? masz już dokładniejszą jej wizję? myślę że nie tylko ja nie mogę się jej doczekać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kania_kania Re: Do kania_kania 27.06.06, 16:14 Hej qrcze, ostatnio rzadziej tu zagladam, ale moj szef doszedl do wniosku, ze poniewaz 12.07 wyjezdzam, to wszystko musi byc dopiete na ostatni guzik... No i jeszcze musze moich ludzi z Javy przeszkolic, zeby pod moja nieobecnosc projekcik strzelili... ech... I zla jestem na szefa jak diabli... bo wymaga, ale nie daje nam narzedzi, nawet na sprzecie oszczedza, na oprogramowaniu nie wspominajac... Wyzalilam sie, a teraz do rzeczy Aplikacja zaprojektowana, w czesci wstepnie nawet napisana Do piatku podesle Wam wersje do testowania Doszlam do wniosku, ze nie me co wklejac projektu na forum, lepiej, zebyscie przetestowaly i zglosily pomysly/uwagi. Pozdrawiam i zycze lekkiego znoszenia upalow Kania home.mayanet.pl/komunia/kasia4.jpg - sliczna, nie? Odpowiedz Link Zgłoś