kaliaa 11.08.06, 09:22 jest mi bardo, bardzo, bardzo smutno, maz w rejsie, ja sama z mala, ktora zdziwiona od wczoraj ma zajecie bawiac sie rozmazywaniem moich lez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula233 Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 09:30 ej smutasie głowa do góry !!!!!! Pomyśl sobie że masz cudowną córcie i ciesz sie tym dniem razem z nią ! Gdyby nie ona wtedy to byś miała depreche, bo byś była sama a tak masz swojego anoiłka i świetuj razem z nią. A odemnie i Emilka 1000000 lat, dużo słoneczka, uśmiechu i czasu dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 10:16 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUŻO USMIECHU NA BUZCE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 09:33 ale dlaczego placzesz? tesknisz za mezem? usmiechnij sie, on wroci! wszystkiego dobrego, USMIECHU! pociechy z corki i szalonych chwil z mezem po rejsie Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 09:50 Wszystkiego najlepszego Kalio! nie smuć się, już niedługo zobaczysz męża! Wielki buziaczek dla WAS! Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 09:51 Najlepszego Paulino, czas szybko płynie i zanim się obejrzysz znów będziecie wszyscy razem! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaszew Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 10:36 Wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, duuużo uśmiechów i spełnienia wszystkich marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasg Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 11:33 Sto lat i uśmiechu. Ważne że masz męża który wróci, i będziecie razem świętować kolejne uroczystości. Ja jestem sama z dzieckiem jak to się teraz ładnie mówi mama samodzielna i też wiele łez i smutku kosztuje mnie wszystko począwszy od tego że nie mam z kim cieszyć się pierwszymi krokami słowami uśmiechem czy chociażby uciążliwymi ząbkami kończywszy na właśnie moich świętach o któych nikt nie pamięta... Więc głowa do góry świat jest piękny. Wkładaj bobasa do wózka i idź kup sobie coś fajnego na pewno humor Ci się polepszy choć trochę. A skąd jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
otaota Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 11:58 STO LAT, STO LAT NIECH żYJE KALIAA NAMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego naj, naj, naj. Nie martw się my jesteśmy z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 12:01 wszystkiego co najlepsze buziaczki uszy do gory ja tez mam dzis jakiegos lekiego dola ale mam nadzieje ze przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 12:05 kaliaa, zycze Ci samych usmiechnietych dni! postaraj sie myslec tylko o tym co pozytywne. Pewnie jakbyscie byli z mezem non stop razem, szybko by przyszla proza zycia, a tak tesknicie za soba baaardzo i milosc ma sie bardzo dobrze. obejrzalam zdjecia Amelki, jest sliczna! I sie zrobila ostatnio bardzo podobna do Ciebie, naprawde super! Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 12:26 dzieki dziewczyny kochane jestescie do maretina smutno mi bo juz dwa miechy jestem sama i jeszcze poltora przede mna, normalnie staram sie trzymac i byc dzielna ale w takich szczegolnych dniach jak np dzis to po prostu, nie daje rady, i sie rozklejam na maksa, cala ta skorupa ktora przyodziewam na codzien aby jakos wytrwac, rozsypuje sie, a mi serce peka na tysiac kawalkow... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 12:30 wyjdz na dlugi spacer. niech rodzina w eramach prezentu zajmie sie dzieckiem a Ty zabierz kolezanke na kawe do knajpy, kup sobie cos na wyprzedazy itd Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 13:05 przeprowadzilismy sie i mieszkam sama w miescie gdzie znam tylko jedno malzenstwo, mala jest ciagle ze mna 2 godz na dobe i jedyna osoba z ktora moge ja zostawic to jej tata, a dlugie spacery to nasza codziennosc takze szalenstwa urodzinowe dopiero jak malz wroci ... pozdrawiam i zmykamy na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 13:19 Wszystkiego najlepszego! Wiesz, trzeba jakoś przeżyć te urodziny Nie smuć się, postaraj się pomyślec o czymś przyjemnym i w końcu może rzeczywiście wyjedź z domu gdziekolwiek - czas szybciej minie, no i poza domem wszystko jest jakoś inaczej - zobaczysz, jak ulica tętni zyciem i juz jakoś się pozbierasz... Ja też od kilku lat w dzień swoich urodzin mam deprsję Ale staram się wziąć w garść, ponieważ dzieci odczuwają stan rodzica i tez stają się bardziej nerwowe, My sami najczęściej stwarzamy atmosferę wokół siebie, więc jak się sama nie pozbierasz, nikt Ci nie pomoże... Może wkrótce zadzwoni Twój ukochany małżonek, porozmawiacie i już będzie lepiej. Też obejrzałam zdjęcia Twojej córeczki - rzeczywiście jest bardzo ładna - jedna z najładniejszych dziewczynek w tym wieku, które widziałam kiedykolwiek. Naprawdę tylko się cieszyć Też muszę zamieścić zdjęcia Daszeńki i się nią pochwalić, bo jak narazie to cały czas występujemy tu anonimowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 14:34 Wszystkiego Naj Naj Naj!!! Nie płacz!!! wyobrażam sobie jak Ci musi byc cięzko- ale pomysl może mąż zrobi Ci niespodziankę i przybędzie) pomarzyć można a napewno poprawia to humor. trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
agusiakrz Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 16:26 Kalia nos do góry wiem że to ciężko samemu obchodzić takie święto ale pamiętaj że nie do końca samemu - masz przecież dziecko no i nas WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZDRÓWKA, POGODY DUCHA I WSZYSTKIEGO CO SOBIE TYLKO WYMARZYSZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 19:29 Uszy do gory!!!! Wszystkiego najcudowniejszego!!! Sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
hautnah Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 21:21 duzo zdrowka, stalowych nerwow, slonecznej pogody, dobrej pamieci, wygodnych butow, ciekawych ksiazek i czasopoism ..... oraz spelnienia marzen Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 23:25 Wszystkiego najlepszego! Zdazylam tuz przed polnoca... Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: dzis mam urodziny 12.08.06, 09:47 DZIEKUJĘ WSZYSTKIM jestescie kochane Odpowiedz Link Zgłoś