Dodaj do ulubionych

dzis mam urodziny

11.08.06, 09:22
jest mi bardo, bardzo, bardzo smutno, maz w rejsie, ja sama z mala, ktora
zdziwiona od wczoraj ma zajecie bawiac sie rozmazywaniem moich lez sad
Obserwuj wątek
    • ula233 Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 09:30
      ej smutasie głowa do góry !!!!!! Pomyśl sobie że masz cudowną córcie i ciesz
      sie tym dniem razem z nią ! Gdyby nie ona wtedy to byś miała depreche, bo byś
      była sama a tak masz swojego anoiłka i świetuj razem z nią. A odemnie i Emilka
      1000000 lat, dużo słoneczka, uśmiechu i czasu dla siebie smile
      • aniapatryk Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 10:16
        WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUŻO USMIECHU NA BUZCE!!!!!!!
    • maretina Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 09:33
      ale dlaczego placzesz? tesknisz za mezem? usmiechnij sie, on wroci!
      wszystkiego dobrego, USMIECHU! pociechy z corki i szalonych chwil z mezem po
      rejsiesmile
      • kuncwotek Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 09:50
        Wszystkiego najlepszego Kalio! nie smuć się, już niedługo zobaczysz męża!
        Wielki buziaczek dla WAS!
    • sdec Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 09:51
      Najlepszego Paulino, czas szybko płynie i zanim się obejrzysz znów będziecie
      wszyscy razem!
    • aniaszew Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 10:36
      Wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, duuużo uśmiechów i spełnienia
      wszystkich marzeń.
    • katarzynasg Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 11:33
      Sto lat i uśmiechu. Ważne że masz męża który wróci, i będziecie razem świętować
      kolejne uroczystości. Ja jestem sama z dzieckiem jak to się teraz ładnie mówi
      mama samodzielna i też wiele łez i smutku kosztuje mnie wszystko począwszy od
      tego że nie mam z kim cieszyć się pierwszymi krokami słowami uśmiechem czy
      chociażby uciążliwymi ząbkami kończywszy na właśnie moich świętach o któych nikt
      nie pamięta...
      Więc głowa do góry świat jest pięknysmile. Wkładaj bobasa do wózka i idź kup sobie
      coś fajnego na pewno humor Ci się polepszy choć trochęsmile. A skąd jesteście?
    • otaota Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 11:58
      STO LAT, STO LAT NIECH żYJE KALIAA NAMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Wszystkiego naj, naj, naj.
      Nie martw się my jesteśmy z Tobą.
    • alciafedo Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 12:01
      wszystkiego co najlepsze
      buziaczki

uszy do gory ja tez mam dzis jakiegos lekiego dola
      ale mam nadzieje ze przejdzie
    • ninjo Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 12:05
      kaliaa, zycze Ci samych usmiechnietych dni! postaraj sie myslec tylko o tym co
      pozytywne. Pewnie jakbyscie byli z mezem non stop razem, szybko by przyszla
      proza zycia, a tak tesknicie za soba baaardzo i milosc ma sie bardzo dobrze.
      obejrzalam zdjecia Amelki, jest sliczna!
      I sie zrobila ostatnio bardzo podobna do Ciebie, naprawde super!
      • kaliaa Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 12:26
        dzieki dziewczyny kochane jestescie smile

do maretina smutno mi bo juz dwa miechy jestem sama i jeszcze poltora przede
        mna, normalnie staram sie trzymac i byc dzielna ale w takich szczegolnych
        dniach jak np dzis to po prostu, nie daje rady, i sie rozklejam na maksa, cala
        ta skorupa ktora przyodziewam na codzien aby jakos wytrwac, rozsypuje sie, a mi
        serce peka na tysiac kawalkow...
        • maretina Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 12:30
          wyjdz na dlugi spacer. niech rodzina w eramach prezentu zajmie sie dzieckiem a
          Ty zabierz kolezanke na kawe do knajpy, kup sobie cos na wyprzedazy itdsmile
          • kaliaa Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 13:05
            przeprowadzilismy sie i mieszkam sama w miescie gdzie znam tylko jedno
            malzenstwo, mala jest ciagle ze mna 2 godz na dobe i jedyna osoba z ktora moge
            ja zostawic to jej tata, a dlugie spacery to nasza codziennosc smile
            takze szalenstwa urodzinowe dopiero jak malz wroci ...
            pozdrawiam i zmykamy na spacer.
          • sdomitrz Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 13:19
            Wszystkiego najlepszego! Wiesz, trzeba jakoś przeżyć te urodziny smile
            Nie smuć się, postaraj się pomyślec o czymś przyjemnym i w końcu może
            rzeczywiście wyjedź z domu gdziekolwiek - czas szybciej minie, no i poza domem
            wszystko jest jakoś inaczej - zobaczysz, jak ulica tętni zyciem i juz jakoś się
            pozbierasz...
            Ja też od kilku lat w dzień swoich urodzin mam deprsję Ale staram się wziąć w
            garść, ponieważ dzieci odczuwają stan rodzica i tez stają się bardziej nerwowe,
            My sami najczęściej stwarzamy atmosferę wokół siebie, więc jak się sama nie
            pozbierasz, nikt Ci nie pomoże...
            Może wkrótce zadzwoni Twój ukochany małżonek, porozmawiacie i już będzie lepiej.
            Też obejrzałam zdjęcia Twojej córeczki - rzeczywiście jest bardzo ładna - jedna
            z najładniejszych dziewczynek w tym wieku, które widziałam kiedykolwiek.
            Naprawdę tylko się cieszyć smile
            Też muszę zamieścić zdjęcia Daszeńki i się nią pochwalić, bo jak narazie to
            cały czas występujemy tu anonimowo....
    • smeagoul Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 14:34
      Wszystkiego Naj Naj Naj!!! Nie płacz!!! wyobrażam sobie jak Ci musi byc cięzko-
      ale pomysl może mąż zrobi Ci niespodziankę i przybędziesmile) pomarzyć można a
      napewno poprawia to humor. trzymaj sięsmile
    • agusiakrz Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 16:26
      Kalia nos do góry wiem że to ciężko samemu obchodzić takie święto ale pamiętaj
      że nie do końca samemu - masz przecież dziecko no i nas smile WSZYSTKIEGO
      NAJLEPSZEGO ZDRÓWKA, POGODY DUCHA I WSZYSTKIEGO CO SOBIE TYLKO WYMARZYSZ!!!!
    • mijaczek Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 19:29
      Uszy do gory!!!!
      Wszystkiego najcudowniejszego!!!
      Sto lat!
      • hautnah Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 21:21
        duzo zdrowka, stalowych nerwow, slonecznej pogody, dobrej pamieci, wygodnych
        butow, ciekawych ksiazek i czasopoism ..... oraz spelnienia marzensmile
    • agnieszkaela Re: dzis mam urodziny 11.08.06, 23:25
      Wszystkiego najlepszego! Zdazylam tuz przed polnoca...
      • kaliaa Re: dzis mam urodziny 12.08.06, 09:47
        DZIEKUJĘ WSZYSTKIMsmile jestescie kochane smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka