oszenk 25.09.06, 17:43 Dziewczyny czy wiecie gdzie w Wawie prowadzone są zajęcia dla kobiet w ciąży na basenie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annazmaria Re: Basen wawa 25.09.06, 18:46 na basenie UCSiR przy ul Wilczy Dół (Kabaty) z tego co wiem we wtorki 18.30 albo / i sobota 10.30 po pół godziny, trzeba mieć zaświadczenie od lekarza (że nie ma przeciwwskazań) Karnet kupujesz na miesiąc, cena za 1 zajecia 23 pln (chyba) Oni mają strone www, nie pamietam ale jak wpiszesz UCSiR (ursynowskie centrum sportu i rekreacji) w google to wyskoczy Ja będę chyba chodzić od października (jak lekarz nie odradzi) we wtorki - moze się spotkamy? Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
oszenk Re: Basen wawa 25.09.06, 18:53 Byloby mi bardzo miło Jutro zadzwonię i też się zapiszę, będę musiała iść tylko do gina po zaświadczenie, kurde dzisiaj byłam ale nie wiedziałam, że jest ono potrzebne. Podam mój numer gg, jak masz ochotę to napisz do mnie. ( gg 103733) Odpowiedz Link Zgłoś
annazmaria Re: Basen wawa 25.09.06, 20:53 z tego co wiem, nie trzeba sie zapisywac tylko przyjsc na 1sze zajecia 'przygotowana' zaplacic za miesiac z gory (plus jakas kaucja za karte magnetyczna) Czyli są szanse że się spotkamy 3 października? Ja nie bardzo mogę w soboty, bo od 21.10 zaczynamy wtedy szkołę rodzenia GG niestety nie uzywam (blokady zewn komputera) ale z małymi wyjątkami codziennie bywam na tym forum. Pzdr, A Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: Basen wawa 27.09.06, 11:42 hej dziewczyny, moze i ja się skuszę na ten basen na Wilczym Dole. fajnie by było się spotkać :- ) mieszkacie w pobliżu basenu? Odpowiedz Link Zgłoś
annazmaria Re: Basen wawa 27.09.06, 12:09 To zalezy co to znaczy w poblizu Nie na Kabatach, ale na Ursynowie - na Imielinie Też myśle że byłoby fajnie mieć kogos 'w tym samym wieku' Pzdr, ania Odpowiedz Link Zgłoś
oszenk Re: Basen wawa 27.09.06, 17:30 Ja wybieram się w sobotę, żeby zobaczyć jak jest. Jak wrócę to wam wszystko opiszę. ja mieszkam na Kabatach Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: Basen wawa 01.10.06, 19:14 Oszenk - i jak było na basenie? ja tez mieszkam na Kabatach jak na razie wybieram się we wtorek, mam nadzieje ze nic mi nie pokrzyzuje planów Odpowiedz Link Zgłoś
annazmaria Re: Basen wawa 01.10.06, 19:39 dołączam się do pytania - jak sobotni debiut na Wilczym Dole? do justakoko: ja też planuje byc we wtorek (jeszcze tylko jutro USG pol i potwierdzenie ze wszystko ok) - może się poznamy po 'podobnym stopniu zaawansowania'? Do zobaczenia / przeczytania Ania Odpowiedz Link Zgłoś
annazmaria Re: Basen wawa 03.10.06, 11:15 oszenk, i jak z tym basenem? mam nadzieje że ci nie zaszkodziło, bo napisałaś przed sobotą że sie odezwiesz a teraz nic... czekamy z justakoko na relacje! Odpowiedz Link Zgłoś