efka30 28.09.06, 23:08 Ostatnio ze zgrozą odkryłam, że Puchatek tylko to ogląda.Nie mam nic przeciwko,ale czy one nie moglyby byc ladniejsze) Poszukuję bajki,czy ktoś może przegrac,albo gdzie można kupic??// Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynasg Re: Macie Teletubisie?? 28.09.06, 23:31 można kupić na allegro i jak podejrzewam w hipermarketach. Ja już próbowałam wysłać płyty Kalii ale cholerka nie dotarły do niej a dziś się dowiedziałam że się zagubły i wróciły z powrotem do mnie. Porażka z moją pocztą, wkurzyłam się bardzo. muszę przeprosić kaliaa bo pewnie dziewczyna myśli,że tylko obiecałam i nie wysłałam wrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa256 Re: Macie Teletubisie?? 03.10.06, 17:04 Okazało się, że siostra już nie ma kaset z teletubisiami, ale po tym jak zobaczyłam małą zachwyconą oglądaniem bajki w telewizji postanowiłam zainwestować i kupić płytę DVD - to był strzał w 10. Ola jest zachwycona, siedzi przeszło godzinę w fotelu i radośnie co chwilkę pokrzykuje do telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
zitke Katarzynasg 03.10.06, 21:36 Masz moze teletubisie? ja bym chetnie sobie przegrala Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa256 Do Zitke 03.10.06, 21:44 Ja kupiłam płytę DVD, jest na niej 5 bajek. Jeśli chcesz to Ci przegram i wyśle. Napisz mi adres na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
efka30 Re: Do Zitke 06.10.06, 12:17 Bardzo bym Ci była wdzięczna.Jeśli możesz przegrac na płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasg Re: Katarzynasg 03.10.06, 22:23 mam mam moze sprobuje mailem zalaczyc jak bedzie dobry przesyl bo po ostatnich przebojach z poczta wole nic nie wysylac;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa256 Re: Macie Teletubisie?? 29.09.06, 08:13 Ostatnio były teletubisie dokładane do gazety Rodzice. Kupiłam i okazało się, że to tylko fragmenty jednej bajki - jakies 20 min zaledwie. Mimo tego Ola jest bajką zafascynowana - oglada codziennie ta bajke i to 2 razy pod rzą. Jutro jadę do siostry - ona ma teletubisie na kasecie VHS. Pożyczę od niej i przegram na płytę DVD. Jakby coś to mogę przegrać i dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: Macie Teletubisie?? 03.10.06, 18:27 Moja Ala nie ogląda nic, ściągnęłam teletubisie - wersja angielska - i ma je gdzieś. Jedynym hitem była rybka na mini mini która pojawiała się na chwilę między bajkami, czemu nie zrobili z nią bajeczki Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Macie Teletubisie?? 04.10.06, 11:26 Natalka tez uwielbia te rybke wieczorami jak juz nie ma programu wpatruje sie jak zahipnoyzowana jak ja przyuwazy Odpowiedz Link Zgłoś
moopsenia Re: Macie Teletubisie?? 04.10.06, 11:36 Jasiek też się uśmiecha do tej rybki, a jak rybka śpi - to napatrzeć na nią się nie może... Przez 3-4 minuty popatrzy też na Clifforda - wielkiego czerwonego psa, ale rybkę może oglądać zdecydowanie dłużej... Z teletubisiami jeszcze nie mieliśmy okazji spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
pacific13 Re: Macie Teletubisie?? 04.10.06, 22:21 a co to takiego ta tajemnicza rybka??? Odpowiedz Link Zgłoś
moopsenia Re: Macie Teletubisie?? 04.10.06, 23:39 rybka jest żółtego koloru i pływa na dnie morza czy oceanu - wody w każdym razie - pojawia się żeby "zapowiedzieć, albo zakończyć reklamę uśmiechając się głośno. Jednak najlepsza jest, jak o 20.00 kończy się program na MiniMini, bo rybka kładzie się na bąbelku z wody i zasypia. Bąbelek ze śpiącą rybką unosi się w górę i opada, a rybka przy tym pochrapuje głośno. I tak podobno przez całą noc Można się nieźle wyciszyć oglądając ją Jasiu ją bardzo lubi i wpatruje się w nią dłużej niż w cokolwiek innego. Nawet próbował dac jej buziaka! Odpowiedz Link Zgłoś
pacific13 Re: Macie Teletubisie?? 05.10.06, 10:16 dobre ))) muszę sobie założyć kablówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
mamahanki Re: Macie Teletubisie?? 05.10.06, 20:44 a to Wy juz sadzacie dzieciaki pod telewizor? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa256 Re: Macie Teletubisie?? 06.10.06, 08:38 Aj tam od razy sadzamy - same siadają Odpowiedz Link Zgłoś
pacific13 Re: Macie Teletubisie?? 06.10.06, 09:29 ))) To tak jak Halama opowiadał w jaki sposób pan z telekomunikacji znalazł się u niego w piwnicy i siedzi tam zamknięty: - Sam wszedł. - Jak to sam?? - No normalnie, sam. A ja za nim. Z siekierką... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
efka30 Re: Sadzamy 06.10.06, 12:24 No więc tak to wygląda,że mój Puchatek zrobił się niejadkiej i żeby chociaż parę łyżek kaszki zjadł to włączam mu telewizor i sadzam na krzesełku do karmienia.Ogląda tylko reklamy i Teletubisie.Z dwojga złego wolałabym Teletubisie. Teraz po tym szpitalu to juz w ogóle przestał jesc.Jesli mam wybierac czy dziecko mi umrae z głodu czy uszkodzi sobie wzrok i inne takie tam to...będe sadzac dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś