Dodaj do ulubionych

Latanie samolotem

26.10.06, 14:19
Dziewczyny planuje jechac nad morze i wymyslilam ze polece samolotem a bagaze
wysle z mezem autkiem.
Mozecie powiedziec jak sie do tego przygotowac? Co zabrac?
Czy warto?
Koszt z Wawy do Gdanska to 250zl w obie strony!
Dzieki
Obserwuj wątek
    • kasia2705 Re: Latanie samolotem 28.10.06, 20:56
      A czemu nie chcesz jechac razem z mezem i dzieckiem? Z warszawy do gdanska to
      raczej niedaleko, imho bez sensu taka "wiazana" wyprawa. Ja latalam z malym,
      ale dlatego, ze mieszkamy za granica i w dodatku na malej wyspie, wiec samolot
      najlepszy, ale z wawy do gdanska jechalabym samochodem
      • kropek47 Re: Latanie samolotem 29.10.06, 18:43
        Bo jazda ponad 7 godz samochodem i to noca bo w dzien nie da rady mi sie nie
        usmiecha. Juz w wakacje jechalismy. Trasa ok 1h Kajtus znosi dzielnie ale dluzej
        jest nie do zniesienia - placz i lament i co chwilke postoj i cycus.
        Teraz musze meza do tego pomyslu przekonac wink. Ja mam rodzinke w Gdyni a autkiem
        bedzie pewnie jechac tez moj brat.
    • karolcia86 Re: Latanie samolotem 28.10.06, 21:16
      A ja bym poleciała, bo jazda z moimi synkami nie należy do przyjemnych, a w
      samolocie jest większy luz - nie muszą siedzieć w fotelikach tyle godz. Choć
      wiem z opowieści, że niektóre dzieci źle znoszą lot i bardzo marudzą i płaczą
      cały lot- na szczęście moje nie.
      A co wziąć? Chyba nic ponad to, co zwykle bierzesz na dłuższy pobyt poza domem.
      Możesz wziąć fotelik, wózek oddać tuż przed wejściem do samolotu.
    • mysza_33 Re: Latanie samolotem 28.10.06, 22:11
      Ja też bym poleciała, bo musieliśmy z mężem zawsze nieźle kombinować, by
      przejechać trasę dłuższą jak 3 godziny. Mały był nie do wytrzymania, płacz,
      postoje, przerwy na karmienie.
      Oczywiście, jeśli dzieciątko nie znosi źle lotu. Niedługo będę sprawdzać na
      własnym przykładzie, bo lecimy po Nowym Roku do Dortmundu. Napisz więc Kropek
      jak Wam poszło.
      Bardzo mnie to interesuje

Mysza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka