magalik 26.10.06, 16:33 Mloda strasznie lubi jesc jablka, ale nie takie pokrojone czy starte tylko musi zele jablko w garsci trzymac, no i dzieki temu jest cala ubabrana sokiem z jablka. czym to cholerstwo sprac? vanisch ani ocet nie daja rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuncwotek Re: plamy po jablku 26.10.06, 22:26 a gotowałaś? Ja robię tak: na plamę nalewam zwykły ludwik i gotuje razem z proszkiem do prania. Zawsze mi plamy schodzą. Oczywiście gotuję w garnku, a nie w pralce. Spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: plamy po jablku 26.10.06, 23:49 a u mnie moczenie w vanish'u przez 3 dni pomoglo..ale to byl vanish w proszku i grubo nim posypalam... Odpowiedz Link Zgłoś
magalik Re: plamy po jablku 27.10.06, 15:17 Kuncwotku, sprobuje ubranka, ale tapczaniu tam nie wloze moze po tym vanischu od Mijaczka zejda Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk_29 Re: plamy po jablku 27.10.06, 21:04 moim zdaniem vanish jest do... miałam proszek Dr.Beckmann, działa podobnie do vanisha jest do tego jeszcze mydełko do zapierania plam superancko wszystko schodzi teraz używam wybielacza z amway'a chyba najlepszy z wszystkich wypróbowanych do tej pory plamy po wszystkim stare i zapierane wielokrotnie pozłaziły Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: plamy po jablku 27.10.06, 21:29 ja twierdze ze dr beckman jest najepszy, ale te male dozowniczki do konkretnych plam, schodza wszystki nawet bardzo stare plamy. po mydelku np marchweka mi nie schodzi, ale nie dziwie sie bowiem to mydelko jest glownie o trawy blota i bodajz tluysyh plam Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: plamy po jablku 29.10.06, 01:09 a ja jestem zszokowana jak vanish dopral mi wszystkie skarpetki meza, a koles chodzi na boso po domu, wiec wszystkie byly szare, do tego Emki stare plamy od jablek wlasnie, zupek, nawet kupy... wszystko pozchodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś