Dodaj do ulubionych

Przedszkole...

IP: *.* 28.12.02, 13:13
Mam pytanie:moja 4-letnia coreczka od wrzesnia br.poszla do przedszkola-tam zostala przyjeta do I-grupy.Moze orientujecie sie,czy Oliwka nie pojdzie o rok za pozno do szkoly,a moze mam prosic o przeniesienie do grupy wyzej?Co radzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Martek626 Re: Przedszkole... IP: *.* 30.12.02, 12:31
      Cześć,Moja córka również ma 4 lata i poszła od września do przedszkola ale przyjęto ją od razu do II grupy.Myślę, że powinnaś porozmowiaj z kimś w przedszkolu na ten temat.PozdrawiamMartek
    • Gość: Martek626 Re: Przedszkole... IP: *.* 30.12.02, 12:33
      Cześć,Moja córka również ma 4 lata i poszła od września do przedszkola ale przyjęto ją od razu do II grupy.Myślę, że powinnaś porozmowiaj z kimś w przedszkolu na ten temat.PozdrawiamMartek
    • Gość: Joanek Re: Przedszkole... IP: *.* 31.12.02, 01:39
      Moja córeczka też ma 4 latka i też we wrześniu tego roku poszła do przedszkola. Trafiła do pierwszej grupy tj. do grupy 3-4-latków. Są tam też dzieci, które do tej grupy chodzą juz drugi rok. W uzasadnieniu pani podała, że wszystkie czterolatki, które po raz pierwszy trafiły do przedszkola musza się z nim dopiero oswoić. Te czterolatki tworzą połowę grupy. Wydaje mi się, że nie ma powodu do zmartwień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka