thmwag1 15.12.06, 21:58 Ponieważ chowasz dziecię w cimnogrodzie nie używasz FP i nie oglądasz teletubisiów mówię ci precz, a kysz! A Maks od ciotki telestwora chyba dostanie bo nie da sobie rady na tym świecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azja811 :DDD 15.12.06, 22:01 Gocha moglaś być bardziej orygnialna niepowiem...ale w każdym razie masz racje precz, a kysz!!! PS. Jeszcz prawa rodziciellski mi powinni zabrać Odpowiedz Link Zgłoś
thmwag1 Re: :DDD 15.12.06, 22:05 Oj może i mogłam........... ale chciałam szybko cię stąd wypędzić Sio! Po Prezydencie, Panie prezydencie - sorki, powtarzać nie będę, nie mam odwagi, z reszatą dziadu jak się pisze wiem ale to drugie to przez klawaiturkę nie przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: :DDD 15.12.06, 22:05 no prawa to moze od razu nie ale jakas mila Pnia z pomocy spolecznej powinni Ci do chaty wyslac i sprawdzic co sie tam u Was w chacie wyczynia dla dobra Maksia ! Odpowiedz Link Zgłoś
thmwag1 Re: :DDD 15.12.06, 22:10 Pat błagam choć coś tam napiszemy bo ja się o tego Maksa na prawdę bardzo boję Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Yes, yes, yes... 15.12.06, 22:07 ...tak macie rację, zgadzam się w calej rozciągłości!!!MOPS mi przyslać co mi do dobrych zabawek dorzuci (przecież mnie nie stac) co by Maks nie był gorszy! Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: "Azja maupo precz z naszego kochanego foruma" 16.12.06, 09:33 jeza to ja chyba tez sobie pojde ;p Odpowiedz Link Zgłoś