misia9944 04.01.07, 18:33 ulalala od razu lepiej. Pani sprostala moim marzenia skrocila mi tak wlosy zebym spokojnie mogla spiasc do porosu w gumke, bo nie wyobrazam sobie zeby mi jeszcze wlosy na twarz spadały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiak781 Re: A ja dzis odwiedzialam fryzjera :) 04.01.07, 19:01 Ja tez niedawno bylam u fryzjera i czuje sie rewelacyjnie. jeszcze niedlugo tylko musze je ufarbowac, bo juz siwe niestety wlosy mi wychodza a chce ladnie wydladac dla mojego synusia Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona fryzjer, kosmetyczka 04.01.07, 19:03 Ja postanowiłam, że na poprawę humoru i samopoczucia przed porodem wybiorę się do fryzjerki i kosmetyczki. Odnowię sobie pasemka, obetnę końcówki bo pewnie rozdwojone. Prócz tego pedicure i manicure stóp no i oczywiście wyrwanie zakrzaczonych brwi, co jest dla mnie katorgą Zamierzam tak sobie dogodzić w przyszłym tygodniu, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: fryzjer, kosmetyczka 04.01.07, 21:05 No mnie jeszcze czeka regulacja brwi ale to pozniej narazie jeszcze sie nie zakrzaczyly hahahaa ! Odpowiedz Link Zgłoś
bocianowa Re: A ja dzis odwiedzialam fryzjera :) 04.01.07, 19:10 A ja co miesiąc chodze do fryzjera Mam krótkie włosy więc nie moge sobie pozwolic na zarośnięcie i pojawienie sie odrostów. Zresztą staram się dbac o siebie, a w szczególności w ciąży, nie można wygladać źle O depilację całego ciała również dbam na bierząco. Od razu człowiek sie lepiej czuje, jak dobrze wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona Re: A ja dzis odwiedzialam fryzjera :) 04.01.07, 19:16 każda kobieta dba o siebie - tymbardziej w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
bocianowa Re: A ja dzis odwiedzialam fryzjera :) 04.01.07, 20:31 nie miałam oczywiście na myśli, tego, że ktoś o siebie nie dba, a ja tak nic złego na mysli nie miałam, jesli kogos uraziłam....przepraszam chciałam wtrącić parę słów od siebie, a tak na marginesie, to niestety nie wszystkie kobiety o siebie dbają, a sama znam osobiście jedną, która uważa, że w ciąży to wogóle nie trzeba o siebie dbac bo i tak się jest grubą i jest sie nie atrakcyjną....no ale mam nadzieję, że takich kobiet jest mało Jeszcze raz przepraszam, jeśli kogos uraziłam Odpowiedz Link Zgłoś
kfilka Re: A ja dzis odwiedzialam fryzjera :) 04.01.07, 21:01 A ja chyba najatrakcyjniej wyglądałam w ciąży (o czasie sprzed już nie pamiętam ). Jak się młody urodził, który w lutym skończy 2 lata, zupełnie nie miałam czasu na wydepilowanie brwi, czy nóg. Przestało mi zależeć na makijażu, wcześniej to było dla mnie drugie ubranie!! Myślałam tylko, jak znaleźć chwilkę, żeby się przespać . Z biegiem czasu było coraz lepiej. Znów zaczęłam o siebie dbać, ale nie zdarzyło mi się, żebym dłużej niż pół godziny miała czyste ubranie - no choćbym na rzęsach stawała, to wręcz graniczyło z cudem! Teraz wydaje mi się, że powoli już wszystko zaczynam ogarniać - a tu za 1,5 miesiąca szykuje się kolejna rewolucja... I sama ciekawa jestem, jak to będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: A ja dzis odwiedzialam fryzjera :) 04.01.07, 23:57 a ja wczoraj ale ja obciełam się króciótko Odpowiedz Link Zgłoś