Dodaj do ulubionych

Do posiadaczek coneco zenith

24.01.07, 09:36
Czytam posty i widze, ze kilka z Was wybrało ten fotelik i już jakiś czas
eksploatuje. Dziewczyny, jak się spisuje? I jak myślicie, czy można kupić go
w ciemno, bez upzredniego usadzenia dziecka i przymierzenia do auta? Bo tylko
zakup przez allegro by wchodził u nas w grę, bo u nas w sklpeach tego
fotelika nie widziałam. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • jonama Re: Do posiadaczek coneco zenith 24.01.07, 10:20
      hehe czesc Kokardka - a my ciągle o tym coneco. Dopiero przeczytałam na forum
      zakupy już podaje namiary u kogo kupowałam - sklep smykolandia na allegro z
      Warszawy.
      www.allegro.pl/item158951183_fotelik_coneco_zenith_9_25kg_full_gratisow_w_wa.html

Szybka dostawa, ale ja też jestem z W-wy.

• kokardka_80 Re: Do posiadaczek coneco zenith 24.01.07, 11:13
        Dzięki joanama. A powiedz mi, jka tapicerka, bo nie chcę welurowej. No ja znaim
        cos kupię msuzę na maksa być pewna, hehesmile
        • jonama Re: Do posiadaczek coneco zenith 24.01.07, 11:45
          Ja mam granatowo-niebieska i jest taka sama jak ta czerwono-granatowa. Co to za
          materiał ciezko stwierdzic, jakis dziwny sztuczny - nie bawełna, ale takich nie
          ma niestety.
        • monikajacka Re: Do posiadaczek coneco zenith 24.01.07, 11:46
          ja mam granantowo_niebieski ,poszycie materiałowe nie z weluru i głowa sie nie
          poci w drodze(jedziemy tylko w dresie w samochodzie)do babci.
          Ogólnie jestem b.zadowolona ,kupowałam na allegro ale od innego sprzedawcy.
          Jak macie jakieś pyt. słuzę pomocą.
          Monika
          • kokardka_80 Do Moniki 24.01.07, 12:00
            A możesz podać sprzedawcę i czy było ok z transakcją? No i czy według Ciebie
            przymiezrenie dziecka do fotelika i fotelika do auta jest konieczne? A jak
            regulacje, ok?
            • monikajacka Re: Do Moniki 24.01.07, 22:20
              Chyba nazywała sie Martin ,nie pamietam dobrze i okazała sie super
              uczciwy.Dostałm fotelik na 2 dzień po wpłacie kasy (w pon przelew we wtorek
              fotelik)i okazało sie ,ze ma centymetrowe rozdarcie sad(
              Pan na drugi dzień przysłał mi taki sam bez dziury i dostał pozytywa na
              allego.Małej nie przymierzałam bo w Łodzi nigdzie nie mieli tych fotelików i
              kupiłam w ciemno,jestem super zadowolona bo mogę małą połozyć jak śpi i
              posadzić jak oglada świat jednym paluszkiem i nic mi nie hałasuje w
              foteliku.Polecam.
      • kokardka_80 tapicerka 24.01.07, 22:50
        Dziewczyny, która lepsza, ta welurkowa czy ta druga? Dzięki.
        • monikajacka Re: tapicerka 25.01.07, 17:49
          ja welurowej nie chciałam bo sama nie cierpię tego materiału ale to przecież
          zależy od was smile)
          mnie moja materiałowa wersja sie sprawdziła i polecam.
    • malenkima Re: Do posiadaczek coneco zenith 24.01.07, 12:11
      tapicerka moim zdaniem ok. dobry mocny materiał i dobrze wykonany w porównaniu
      z fotelikami tej klasy i cenysmile np ramatti gdzie materiał po dotknięciu
      wywołuje u mnie dreszcze. chociaż oglądałam droższe cudeńka np maxicosi i wcale
      nie wyglądały na lepsze-nachylenie takie samo lub mniejsze a materiał dużo
      cieńszy i raczej mniej trwały-ale może takie były w tym sklepie gdzie byłam. ja
      mam czerwono-popielaty czerwone dookoła jest z jakiejś sztucznej tkaniny a
      środek jest taki welurowaty ale miły w dotyku. myślę, że będzie się dobrze
      czyścić. a pozatym w lecie kiedy dziecko będzie siedziało w lekkim ubranku
      napewno będzie mu przyjemniej niż w stylonowym ramatti-ale to kwestia gustu.
      nachylenie fotelika na siedzieniu jest ok-ale musieliśmy wyjąć taką miękką
      podkładkę spod głowy bo opadała do przodu jak młoda przysnęłasmile i teraz jest
      dobrze. sadzaliśmy młodą bez kombinezonu to fotelik sprawiał wrażenie wygodnego
      siedziska - ramatti 0-18 pod względem nachylenia przypominał raczej kołyskę
      tylko większą więc pewnie póki jeszcze dzieci sypiają w foteliku dużo to byłby
      wygodniejszy, ale my nie pokonujemy bardzo dużych tras z dzieckiem więc
      wzieliśmy bardziej przyszłościowy, bardziej siedzący dla naszej wyrośniętej i
      długiej dziewczynkismile
      i przedział wagowy jest idealny-potem już tylko podkładka pod pupę za 130 zł i
      załatwione.
      ja mam tylko problem z klamrą od pasów, ale mój mąż się ze mnie śmieje bo
      cwaniak zapina ją częściej i doszedł do wprawysmile alemoim zdaniem akurat trudna
      klamra w foteliku to zaleta bo dzieciak sam się potem nie wypnie!
      miłych zakupów!
    • agat78 Re: Do posiadaczek coneco zenith 25.01.07, 07:51
      Witam,
      ja też jestem użytkowniczką tego fotelika. Mam w kolorze granatowo-niebieskim.
      Jestem zadowolona jak narazie. Ostatnio jechaliśmy do dziadków 3 godz. w jedną
      stronę i mały przespał całą drogę i w jedną i druga stronę więc chyba mu
      wygodnie smile
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka