Dodaj do ulubionych

20.02 OSTATKI

20.02.07, 08:06
No i kolekna próba wątkowawinkZeżarłam dzisiaj już 3 pączki(a dopiero 8 rano),
nie mogłam soie powstrzymac, kupiłam jeszcze ciepłesmileDzisiaj teściówka
przychodzi do Ali, a ja moze pozałatwiam wreszcie sprawy na misiecie.nadal
towarzyszy nam katar buuuuuuuusadNo ale cóż, życie...
Obserwuj wątek
    • emmilka Re: 20.02 OSTATKI 20.02.07, 08:43
      a ja jeszcze w pizamie - wczoraj prowadzilam szkolenie i padłam o 21 spac... a
      babel o 3ciem zaczal gadac maamamamammm am.... (calkiem nowa umiejetnosc smile))
      wczoraj byl tesc a dzisiaj ja sama do 20.... jakos wole, jak małż wraca
      wczesniej...

a ja bije sie z myslami - jakie zobowiazania na Wielki Post - cielesne i duchowe
      pozdrawiam
      • ania_34 Re: 20.02 OSTATKI 20.02.07, 09:06
        A ja dziś w pracy - czekam na dzieci - mam dodatkowe zajęcia na feriach.
        Ostatki u nas kiepsko widzę - pewnie padniemy z dziećmi, bo noc była okropna -
        choć Gabrysia śpi ze mną, to łazi, siada na łóżku, ja ją kładę, wkładam pierś
        lub smoka, ta dlaej łazi - dziś aż zgubiła skarpetki i spodnie piżamkowe.
        A na Wielki Post też nie wiem... (Z tych cielesnych to myślałam o słodyczach,
        ale nie wiem, czy dam radę, a duchowe - oj, tu mam dużo do wyboru...)
        • anula33cza Re: 20.02 OSTATKI 20.02.07, 10:11
          A ja pożeram śniadanko+2 mini rogaliczki z śliwkami,herbatka żurawinowo-
          aroniowa.Starszy w szkółce,a młodszy próbuje zasnąc,bo już spał,ale malują nam
          klatkę schodową i hałas go przebudził.Mam nadzieje,że uśnie.
          Na impreze nie idziemy,oboje z M. jestesmy przeziębieni,ale życzę wszystkim
          miłego wieczoru!!
        • agz_home Re: 20.02 OSTATKI 20.02.07, 13:27
          a my byliśmy na balu w sobotę, Rodzice zostali z Niuniem, zatem dziś urzadzimy
          sobie kolacje przy swiecach.
          Nasz Artek nam tego nie utrudnia, bo od kiedy skończył miesiąc przesypia
          calutkie noce (bez picia i karmienia). Teraz jak wróciłam do pracy to nawet
          rano przed 7mą go muszę budzić żeby zechciał opróżnić mamie cycuszki, bo potem
          to tylko kłopot ze ściaganiem. życzę udanych ostatków smile
          • agz_home Re: 20.02 OSTATKI 20.02.07, 13:28

• zebra51 Re: 20.02 OSTATKI 20.02.07, 15:27
              a my dzis w domu sad(( Kurczę, małego nie ma z kim zostawić sad((
              Ale z dobrych wieści moja przyjaciółka urodziła dzis ślicznego synka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka