gosika78 22.02.07, 09:51 Moje dziecko od pół godziny leży na brzuchu w łazience i gapi się na kręcący się bęben z kolorową pościelą w środku i coś tam gada Dawno nic jej nie zajęło na tak długo... Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebra51 Re: Pralka :D 22.02.07, 09:53 Ostatni prałam pościel i zabrałam Tymka do łazienki, bo musiałam wlać płyn do płukania. Stał na przeciwko bębna jak zaczarowany, a jak tylko woda zaczęła wylewać sie do wanny, to prawie kwiczał z radości! Odpowiedz Link Zgłoś
emmilka a ja mam pralke bez okienka buuu 22.02.07, 10:52 ktorej wirowania Erw sie boi i zaraz do mnie "biegnie"... Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: a ja mam pralke bez okienka buuu 22.02.07, 12:02 Ale może za to masz zmywarkę? Mojej kuzynki synek jest zafascynowany... Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: a ja mam pralke bez okienka buuu 22.02.07, 12:24 Kacper też uwielbia pralkę, właśnie przed chwilą skończył i oglądać i " przyszedł" do mnie, oczywiście drzwi od łazienki zamknął za sobą, zawsze je za sobą zamyka i tylko te drzwi . A co do zmywarki to najbardziej lubi włazić do niej jak ją rozładowuję, lub wkładam naczynia . Natomiast the best jest odkurzacz, najchętniej by na nim jeździł , a skoro nie bardzo może to go wyłącza i włącza, co jak się domyślacie wydłuża czas sprzątania . Odpowiedz Link Zgłoś
ania_34 Re: Pralka :D 22.02.07, 17:00 O tak, u nas fascynacja pralką trwa już dłuuugo... Zawszem to wykorzystuję, żeby Gabrysię ubrać na spacer Odpowiedz Link Zgłoś